CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, a donat 1 milion de dolari pentru a susține activitatea organizației Coin Center. Această donație o urmează pe cea a Grayscale, care a oferit deja 1 milion de dolari luna trecută și a promis încă 1 milion luna aceasta.

Coin Center ofera consultanta guvernului SUA

Organizația Coin Center își propune să educe factorii de decizie politică cu privire la criptomonede, pentru a se asigura că abordarea guvernului SUA se bazează pe o bună înțelegere a tehnologiei. Odată cu schimbările din sistemul guvernamental din Statele Unite, Coin Center a anunțat că intenționează sa își intensifice eforturile de lobby în favoarea criptomonedelor.

Recent, au apărut speculații că Twitter ar putea fi următoarea mare companie care investește în Bitcoin. Ned Segal, a declarat recent într-un interviu cu CNBC că această opțiune a fost deja subiect de discuție în cadrul companiei:

„Am făcut o mulțime de analize inițiale pentru a lua în considerare modul în care am putea plăti angajații dacă ar cere să fie plătiți în bitcoin, cum am putea plăti un furnizor dacă ar cere să fie plătit în bitcoin și dacă trebuie să avem bitcoin în portofoliul nostru.”

Având în vedere că Dorsey este demult un susținător al criptomonedelor și a sprijinit deja utilizarea acestora prin compania de plăți Square pe care a inființat-o. Square Inc a achiziționat recent Bitcoin în valoare de aproximativ 50 de milioane de dolari pentru trezoreria sa corporativă.

Stai conectat in lumea digitala!

Așadar, investiția în Bitcoin din partea Twitter nu ar fi surprinzătoare. Calea a fost deja deschisă de alte companii majore precum MicroStrategy și Tesla.