Travala, cea mai importantă platformă de rezervare hotelieră bazată pe blockchain, a anunțat un parteneriat strategic cu Waves. Această platforma blockchain open source oferă o gamă largă de instrumente concepute special pentru a face procesul de dezvoltare și funcționare a dApps ușor și accesibil. Comunitatea Waves poate beneficia acum de reduceri de până la 40% la rezervările de cazare efectuate pe Travala.

În plus, proprietarii de tokenuri Waves vor putea folosi o platformă cu utilitate, după cum a subliniat CEO-ul Travala, Matthew Luczynski:

“Este fantastic să observăm Waves în cazuri de utilizare din lumea reală. Colaborarea noastră va sprijin în continuare adoptarea în masă a criptomonedelor și utilizarea acestora ca metodă de plată în viața de zi cu zi.”

CEO-ul și fondatorul Waves, Sasha Ivanov, și-a arătat de asemenea satisfacția pentru parteneriat:

„Ne bucurăm că tokenul WAVES este integrat în serviciul Travala. Cred că astfel de parteneriate vor sta la baza cazurilor de utilizare viabile din lumea reală pentru blockchain în general și ecosistemul nostru în special. Acesta poate fi un alt mic pas către o economie cu adevărat descentralizată ”.

Tokenul Waves poate fi tranzactionat pe Binance

17 opțiuni de plată cu criptomonede

Travala și-a extins recent destinațiile și integrează în prezent peste 230 de țări și peste 1,6 milioane de locații turistice. În prezent, platforma de turism acceptă în prezent 17 opțiuni de plată cu criptomonede. Sunt prezente si formele tradiționale de plată, inclusiv carduri de credit, carduri de debit și Paypal.

Recent, tokenul nativ al Travala, AVA, a fost migrat de pe blockchain-ul NEO pe Binance Chain.