La jumătatea lunii iulie, presedintele Trump a abordat subiectul criptomonedelor într-o serie de mesaje critice pe twitter. Ca răspuns, Justin Sun, CEO-ul Tron, l-a invitat la întâlnirea cu Warren Buffet.

La intalnire vor participa și alți reprezentanți ai comunității cripto.

vinde bitcoin

Ca și Buffett, presedintele Trump nu este sustine spatiul cripto. În mesajele sale, președintele Statelor Unite a declarat că criptomonedele au valoare artificală și că facilitează activitatea ilegală.

Justin Sun este de părere că Buffett și Trump sunt pur și simplu prost informați cu privire la subiect. El a fost de dispus să plătească câteva milioane de dolari într-o licitație de caritate pentru a avea ocazia să îl educe pe unul dintre cei mai critici ai industriei cripto.

Invitația transmisă către Trump intră la aceeași categorie – Sun consideră că este capabil să le schimbe opinia unora dintre cei mai critici oameni. Criticii susțin însă că CEO-ul Tron nu este însă cel mai bun reprezentant al industriei.

Intalnire amanata

Inițial programată pe 25 iulie, întâlnirea a fost amânată din cauza unor aparente probleme de sănătate ale lui Sun. La vremea respectivă, au existat rapoarte conform cărora CEO-ul Tron avea probleme cu autoritățile chineze pentru auto-promovare excesivă. Interesant este că, de când saga s-a desfășurat, a existat o reducere vizibilă a postărilor pe social media ale lui Sun.

ro.exchange

În prezent, echipa Tron face eforturi pentru a reprograma data prânzului. Problema principală este alegerea unui timp care să funcționeze pentru toți oaspeții invitați, o sarcină care a durat aproape două luni ultima dată. Rămâne de văzut dacă Trump va lua în considerare invitația la întâlnirea cu Buffett.