Platforma open source Gitcoin a anunțat un parteneriat cu Ethereum Classic Labs pentru programul de bounties. Utilizatorii interesați să contribuie la proiecte pot să fie răsplătiți acum și în ETC.

„Acest parteneriat este un alt pas către a face ETC mai accesibil ecosistemului de dezvoltatori, oferind în același timp valoare comunității Ethereum Classic. Suntem încântați să lucrăm cu parteneri atât de mari, precum Gitcoin, la această integrare și să participăm la hackathon-urile lor concentrate pe viitorul finanțelor descentralizate ”,

a declarat Terry Culver, CEO ETC Labs.

Dezvoltati-va cunostintele pe timp de pandemie! Probabil cea mai mare oportunitate de a invata lucruri noi! Aveti timpul necesar sa intelegeti ce inseamna Bitcoin si cum il folositi in avantajul vostru!

În perioada 16-30 martie, Gitcoin va realiza un hackaton de inaugurare pentru această integrare Ethereum Classic. Dezvoltatorii și organizațiile au șansa de a posta și rezolva bounties finanțate în ETC, construind în același timp viitorul finanțelor descentralizate.

„Suntem încântați să aducem suita noastră de instrumente în comunitatea ETC, cu sprijin autohton ETC. Comunitatea Ethereum Classic și comunitatea Gitcoin au multe valori comune. Această interoperabilitate tehnică se potrivește cu interoperabilitatea culturală deja prezentă între proiecte. Această integrare este un pas înainte spre creșterea proiectelor open-source și crearea mai multor oportunități economice pentru hackerii din ambele comunități ”,

a declarat Kevin Owocki, fondator și CEO al Gitcoin.

Programul de bounties oferit de Gitcoin și ETC Labs

În cadrul acestui parteneriat, Gitcoin și ETC Labs oferă o serie specială de recompense în valoare de de 300$, 500$ și 1500$. Acestea vor fi disponibile în cadrul Funding the Future Defi Hackathon, ce include trei bounties:

  1. Share the love of Ethereum Classic (bounty de 300$) – dezvoltați un infografic în format letter (8″x11″) în care să explicați proiectul ETC unei audiențe ce nu cunoaște criptomonedele. Printați și distribuiți 100 de copii ale fluturașului și promovați activitatea de social media.
  2. Creați un portofel hardware DYI folosind Signatory (bounty de 500$) – Portofelele hardware sunt o metodă mai sigură de stocare a cheilor private și de semnare a tranzacțiilor. Această provocare își propune să ofere utilizatorilor Ethereum Stack o soluție de portofel hardware DIY. Semnarea tranzacțiilor bazate pe EVM prin intermediul unui computer poate avea multe cazuri de utilizare, inclusiv IoT.
  3. EVM LLVM (bounty de 1500$) – programatorul de instrucțiuni (instruction scheduler) este o parte esențială a modulului de optimizare a compilatorului. Deși nu afectează în mod direct corectitudinea programului, este totuși esențial pentru performanța codului.

Detaliile complete cu privire la hackaton-ul Gitcoin și recompensele oferite se regăsesc aici.

CryptoZZ