Criptomonedele stabile devin din ce în ce mai populare. Săptămâna aceasta a fost lansat și un token bazat pe leul românesc denumit RONcoin (RONC). Criptomoneda se bazează pe blockchain-ul Ethereum și este echivalentă cu un leu, bazându-se pe fondurile disponibile în conturile companiei.

Conform site-ului oficial RONcoin, sunt disponibile în prezent un miliard de tokenuri, iar 25.000 sunt deja în circulație. Pentru achiziționarea de RONcoin este necesară parcurgerea etapelor de verificare a identității (KYC/AML).

Site-ul oficial al proiectului promite protecție juridică cu conturi Escrow și audituri periodice care garantează că numărul de tokenuri disponibile corespunde cu fondurile disponibile în conturile companiei.

Moneda RONC poate fi utilizată pentru achiziționarea de criptomonede pe platforma Bitcoin România.

”Un nou parteneriat dezvoltat de Bitcoin Romania face de acum posibila tranzactionarea pe platforma de trading folosind Roncoin, un nou token ce ofera paritate 1 la 1 cu leul romanesc.”

menționează site-ul.

Site-ul oficial al noii criptomonede oferă și opțiunea de obținere a unui portofel dedicat, ce poate fi utilizat pentru stocarea tokenurilor deținute.

Proiectul RONcoin

își dorește să rezolve problema volatilității prețurilor, fiecare unitate fiind susținută de un RON. În acest mode, investiția este susținută de activele reale din contul de rezervă al platformei Roncoin. Paritatea 1 la 1 cu leul românesc oferă protecție împotriva volatilității pieței cripto.

Bitcoin România vine in ajutor si oferă un comision redus la utilizarea RONcoin pentru achiziționarea de criptomonede.

”Cumpără RONC cu RON pentru un comision de administrare de doar 0.25%, cumpărând ulterior BTC, ETH și până la 30 de altcoins cu un comision redus.”

se afirmă pe site-ul Bitcoin România.

După problemele înregistrate recent de Tether, cea mai mare criptomonedă stabilă de pe piață, numeroase companii au optat pentru lansarea de alternative. RONcoin este primul token bazat pe leul românesc lansat pe piață.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI.
MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII