Deținătorii de criptomonede și tokenuri pot participa în campanii de tipul airdrop, care au potențialul de a genera câștiguri suplimentare. Aceste procese oferă stimulente pentru stocarea de tokenuri și oferă beneficii de ambele părți.

#6 Archetypal

Rețeaua Archetypal dorește să devină primul smart contract de minare de Ethereum în cloud. Proiectul preconizează să transfere 250 de milioane de tokenuri pe parcursul unui an deținătorilor de ACTP.

Utilizatorii trebuie să dețină minim 5 milioane de tokenuri în MyEtherWallet pentru a fi eligibili pentru airdrop. La prețul actual, acestea reprezintă aproximativ 65$. Snapshot-urile și transferurile se realizează în fiecare lună.

#5 Job.com

Proiectul Job.com urmărește să faciliteze evoluția modelelor tradiționale de recrutare utilizând contracte smart și tehnologia de potrivire a cererii cu oferta. Beneficiarii  vor fi cei ce dețin cel puțin 10 tokenuri GoChain Go în portofelul TurboWallet.

Pentru a participa la airdrop, utilizatorii trebuie să se înscrie pe canalul de Telegram al proiectului. Valoarea actuală a 10 tokenuri GO este de 36 cenți (0,36$).

#4 Bionic

Airdorp-ul Bionic se derulează în prezent și beneficiarii sunt toți deținătorii de tokenuri Ethereum și BNC.

Vor fi transferate peste 7 miliarde de tokenuri BLOX într-un raport de 1BNC :10BLOX. În prezent, prețul unui token BNC este de $0.00024.

#3 Mywish

Airdrop-ul MyWish se va desfășura până la data de 18 octombrie. Pentru a obține tokenurile WISH, utilziatorii trebuie să se alăture grupului de Telegram și să se înscrie pe baza numelui de utilizatori și numele de cont EOS. Toți participanții eligibili vor primi 40 de tokenuri EOSISH.

#2 Phantom

Proiectul PHANTOM dorește să creeze un sistem descentralizat ce funcționează be baza sistemului Proof-of-Stake în baza blockchain-ului ARK. Practic, este vorba de un hard fork al ARK, iar deținătorii de tokenuri ARK primesc echivalentul în noile tokenuri.

Utilizatorii trebuie să introduce adresa ARK în verificatorul de balanță și să urmeze indicațiile pentru a revendica tokenurile după fork.

#1 OAX

Deținătorii de OAX au posibilitatea de a obține tokenuri suplimentare prin intermediul unui airdrop. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să realizeze diferite activități pe Twitter, Facebook și Reddit, după ce vor complete formularul de airdrop.

În total vor fi distribuite 5 milioane de tokenuri, în raport cu tokenurile deja deținute. Practic, proiectul este o metodă de recompensare a utilizatorilor și a investitorilor existenți.