Piața cripto oferă metode de a obține venituri pentru mulți dintre cei interesați de această nișă. Iar în unele cazuri poți câștiga tokenuri fără a investi bani. În ideea aceasta vom detalia în continuare patru dintre cele mai utilizate metode de a câștiga criptomonede.

Campanii de promovare pe forum

În ultimii ani, această metodă a devenit mai puțin populară, deoarece necesită investirea de timp și efort. Pentru cei care petrec mult timp online însă, este una din cele mai uzuale metode de a câștiga criptomonede.

Urmareste canalul nostru de YouTube!

O campanie de promovare pe forumuri precum BitcoinTalk presupune modificarea avatarului pentru a include semnătura unei anumite campanii. Participanții trebuie să posteze în anumite sub-forumuri cu o frecvență stabilită de cei care derulează campania.

Este practic o metodă de promovare a anumitor proiecte în rândul comunității. Cu cât mai mulți participanți la discuțiile despre proiect, cu atât mai popular devine acesta.

Cei care participă la astfel de campanii (cunoscute sub numele de ”forum signature campaign”) sunt răsplătiți cu criptomonede.

Unul dintre avantajele acestei metode de a câștiga criptomonede este că novicii pot continua să învețe mai multe despre cripto. Astfel pe lângă faptul că se câștigă tokenuri, se continuă și învățarea.

Forumul BitcoinTalk și alte forumuri oferă o mulțime de informații legate de Bitcoin, altcoins, ICO etc. Acesta este un portal educațional care oferă și oportunități de a face bani, toate într-un singur pachet.

Generarea de GAS pentru proiectul NEO

În momentul de față, una din cele mai populare metode de a câștiga criptomonede este acumularea de GAS în cadrul proiectului NEO. Ecosistemul NEO prevede că cei care stochează criptomoneda în portofele vor primi în schimb GAS odată cu generarea fiecărui block.

De exemplu, prin participarea la campaniile de promovare de pe forum, utilizatorul este recompensat cu un număr mic de NEO.

Dacă le stochează într-un portofel digital, va primi o mică cantitate de GAS periodic. Nu reprezintă sume importante, dar este o metodă de a obține cripto în mod pasiv.

Bounties

Cu cât crește popularitatea ICO-urilor, cu atât mai multe proiecte oferă recompense pentru promovarea proiectelor.

Există multe site-uri care oferă novicilor opțiunea de a câștiga tokenuri prin promovarea ICO-ului în social media sau pe Telegram.

Aceste taskuri sunt ușor de îndeplinit și necesită doar investirea de timp pentru activitatea online.

Airdrops

Pentru comunitatea Ethereum, care are cel mai mare randament în ce privește noile proiecte, “airdrops” reprezintă o metodă foarte populară de a câștiga cripto.

Practic, oricine deține ETH în portofel are opțiunea de a obține noi tokenuri prin airdrops, indiferent că este vorba de un fork sau de un nou proiect. Proiectele NEO, TRX și EOS înregistrează de asemenea airdrops frecvente.

Chiar dacă valoarea tokenurilor obținute prin airdrops nu va fi foarte mare, nu se știe niciodată când un proiect va avea un succes neașteptat.

Așadar, prin investirea de timp online, oricine poate să obțină o cantitate mică de criptomonede și tokenuri. Acestea pot fi la rândul lor exploatate pentru a genera venituri pasive prin diferite metode simple.

Industria cripto crește în fiecare zi, este păcat să nu profiți și tu de oportunitățile pe care le oferă.

CryptoZZ