După o scurtă corecție sub 9.800 de dolari, pretul Bitcoin este din nou în creștere. Criptomoneda a apropie de valoare de 10.400 de dolari, cu toate semnele care indică câștiguri mai mari în zilele următoare.

După aceast a doua creștere peste 10.000$ în două zile, analiștii nu mai dezbat dacă Bitcoin se recuperează sau nu. Discuțiile s-au mutat acum la cât de mare poate crește prețul înainte de a atinge un plafon.

Cumpara si vinde Bitcoin folosind vTrader!

Bitcoin a depășit acum valoarea maximă recentă de 10.180 dolari din 9 februarie, stabilind valoarea record pentru 2020 la 10.350$.

Bitcoin a depășit acum valoarea maximă – Ce se pregătește pe termen scurt?

Jon Pearlstone – editorul buletinului de știri Crypto Patterns, este de părere că Bitcoin trece printr-o perioadă de testare. Piața se asigură că valoarea de 10.000 de dolari este, într-adevăr, o poziție sustenabilă:

”Studierea graficului zilnic de la cele mai recente minime din decembrie 2019 arată un model continuu de creștere în etape. Această evoluție se manifestă în intervalul 9.500 și 10.500 dolari. Există semne de optimism, dar deocamdată testăm această gamă de prețuri cheie care a fost atinsă de mai multe ori în ultimele 18 luni. Analiza noastră indică faptul că acesta este un semn al unei piețe comerciale în creștere. Pe termen mediu, acest lucru este mai important decât pragul psihologic de 10.000$.”

Volatilitate bazată pe interes în creștere

Analiștii au subliniat două aspecte importante – o creștere notabilă a atenției mass-media față de Bitcoin, precum și în căutările Google. Acest lucru indică faptul că investitorii se așteaptă ca prețurile să se ridice mai mult.

Cu toate acestea, pe termen scurt este de așteptat o evoluție volatilă, cu creșteri și scăderi bruște în intervalul 9.500 și 10.500 dolari.

De asemenea, atenția continuă să se concentreze pe viitoarea înjumătățire a recompensei la bloc. Analiștii o privesc acum în majoritate ca pe un semn al unei piețe de tauri iminentă.

CryptoZZ