Acest grafic reprezinta o informatie de tip publicitar si este in concordanta cu Termenii si Conditiile de utilizare a siteului. Investitiile in criptomonede au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza variatiilor rapide si a naturii nereglementate a pietii. Nimic din ce este prezentat mai sus nu reprezinta un sfat financiar. Nu investi mai mult decat iti poti permite sa pierzi.

Moneda digitala Tezos este situata pe locul 22 in top marketcap

Moneda digitala Tezos(XTZ) – O moneda digitala cu putin istoric al pretului insa la fel ca majoritatea criptomonedelor se afla intr-un perioada de expasiune. In prima jumatate a lunii Februarie pretul a inceput sa se miste in sus facand minime si maxime superioare.

De notat faptul ca abia incepand cu saptamana curenta pretul se apropie de o rezistenta ceva mai importanta. Nivelul de aproximativ 0.54 EUR este maximul lunii Decembrie 2018 si cel mai inalt nivel atins de pret in timpul corectiei principalei miscari in jos inceputa in Noimebrie. Nivel care pentru strategia propusa va fi punctul de inflexiune, de la care XTZ fie va mergem mai departe fie se va intoarce spre baza consolidarii.

Strategiile propuse se axeaza doar pe ordine de Buy deoarece in partea superioara a graficului exista istoric pentru pret ce poate oferi indici asupra obiectivelor viiitoare.

Moneda digitala Tezos

Cele doua optiuni de buy sugerate in grafic depind de modul in care pretul se va comporta in jurul celor doua zone de consolidare (dreptunghiurile verde si rosu).

Moneda Gnosis 

GNO – Se afla la limita superioara a unei consolidari. Daca va iesi, exista posibilitatea de a urma o perioada de expansiune catre urmatorul nivel important, intr-un interva de timp saptamanal, aproximativ 16 EUR.

Profilul traderului ineficient

La fel ca majoritatea celorlalte criptomonede, pentru ca BTC s-a aflat intr-o perioada de consolidare, observam un grafic cu tendinte pozitive. Avantajul GNO este ca inca nu am avut miscarea de expansiune principala. Totusi daca BTC va iesi din consolidarea si va face o miscare puternica in sus sau in jos restul de criptomonede vor intra pe un trend negativ. Daca BTC continua sa fie in consolidarea, fara prea multa volatilitate, moneda GNO arata bine pentru o miscare ascendenta.

Moneda digitala Tezos

Strategia agresiva in cazul GNO este Buy acum la nivelul de suport cu un SL agresiv in zona 11.24 sau putin mai conservativ in jur de 10 EUR dupa cum se poate vedea pe grafic.

monedele digitale din analiza pot fi tranzactionate la Cryptocoin.Pro