Elrond Network, startup-ul romanesc care construiește un blockchain la scala internetului și Global Digital Assets Corporation (GDAC), furnizor de top al tehnologiilor emergente și al serviciilor de consultanță pentru organizații și guverne, au început astăzi un acord pentru cercetare și dezvoltare.

Inițiativa Dubai Blockchain își propune să facă din Dubai primul oraș complet operațional pe blockchain. Acesta abordează trei piloni strategici: eficiența birocratică a guvernului, crearea oportunităților noi în industrie și leadershipul internațional. Implementarea cazurilor de utilizare pentru fiecare dintre piloni se va face după o selecție riguroasă a tehnologiilor și a partenerilor de implementare.

„Elrond este cunoscut în spațiul blockchain datorită performanțele sale semnificative și scalabilitatii rețelei. Partenerii noștri din mediul de business ne cunosc și datorită contribuțiilor noastre notabile în domeniile conturilor și contractelor inteligente (Smart Contracts). Împreună, aceste componente fac ca blockchainul Elrond să fie echipat în mod unic pentru rezolvarea unor probleme reale de utilizare”,

a declarat Beniamin Mincu, CEO Elrond.

Acord pentru cercetare și dezvoltare

Elrond Ltd. și GDA Corporation explorează implementarea rețelelor de plăți și vămuire rapidă, precum și definirea și implementarea frameworkurilor de contracte inteligente. Parteneriatul face uz de infrastructura scalabilă a Elrond și a inovațiilor multiple în ceea ce privește contractele inteligente și conturile inteligente pentru a defini un model de lucru adecvat pentru Dubai și pe care să îl implementeze pe blockchain-ul Elrond.

„Obiectivul nostru de a spori eficiența prin digitalizare este cu atât mai ușor de atins atunci când companiile inovatoare aduc soluții clare pentru unele din blocajele noastre. Suntem încântați să colaborăm cu Elrond Network și să hack-uim problemele moderne în moduri noi și interesante ”,

spune Ashton Hettiarachi, Partener la GDAC.

CryptoZZ