Comunitatea Bartero va putea folosi utilitatile platformei in functie de timpul avut si stilul de viata dorit. Platforma are multe functionalitati care permit accesul la produse si servicii de care ai nevoie in viata de zi cu zi. Fiecare dintre noi avem un lucru pretios pe care nu il folosim tot timpul in interesul nostru sau pentru noi. Acest lucru este valoarea profilului nostru pe retelele de socializare.
Azi , orice profil de social media poate fi masurat si calculat prin diferite metode pentru a afla valoarea acestuia. Bartero iti da sansa ca valoarea profilului tau sa inceapa sa lucreze pentru tine si nu pentru companiile care detin aceste aplicatii pe baza carora ti-ai construit un nou stile de viata si o noua mentalitate, a declarat Ciprian Popa fondator Bartero.

Platforma este sursa fiecaruia de a-si pune in valoare talentul si indemanarea astfel , cu cat iti descrii profilul mai corect si mai in amanuntit , cu atat profilul tau are o valoare mai mare si un loc in topul membrilor care iti da sansa sa participi la mai multe sau mai putine proiecte.

Detaliile de profil trebuie descrise cat mai in detaliu pentru a-ti putea creste pozitia la profil. Fiecare companie care va lansa proiecte de social media advertising in platforma Bartero , va primi un pool de utilizatori pentru acel proiect in functie de detaliile descrie in proiect. Acestia au la dispozitie toate filtrele din sistem pentru a-si incadra proiectul la profilele care au cel mai mare interes in produsul sau industria din care fac parte. Atunci rata de succes a proiectului aste de 100%. Fiecare participant la proiect este exact descrierea publicului tinta.

Proiectele lansate pe platforma Bartero sunt de mai multe tipuri:

  1.  Proiecte cu termen limita , toti participantii la proiect au un termen limita in a participa la proiect.
  2.  Proiecte cu termen fix , toti participantii la proiect au un termen fix in care trebuie sa faca parte din proiect
  3.  Proiect cu termen nelimitat , toti participantii in proiect au la dispozitie un buget care este constant alimentat , iar in momentul alimentarii proiectului cu fonduri acesta va functiona pana la distributia fondurilor catre participanti

Bartero este un proiect romanesc care te recompenseaza pentru timpul petrecut pe retelele sociale.