Termenul de blockchain a devenit un refren ce poate fi auzit în aproape orice discuție legată de planurile de viitor ale corporațiilor, indiferent de domeniul de activitate. În acest ecosistem nou sunt investite milioane sau poate chiar miliarde de dolari, mai ales odată cu intrarea pe piața muncii a giganților precum Facebook, Amazon sau IBM, care caută developeri talentanți și specializați pe blockchain.

Industria financiară a fost prima care a adoptat blockchain ca pe răspunsul la orice întrebare legată de evoluția viitoare, iar toate celelalte domenii de activitate au urmat-o cu entuziasm.

Sa introduci tehnologia blockchain in afacerea ta, poate fi un proces greoi. Lipsa de reglementare si de educatie incetinesc procesul de adoptie. In episodul VII – Blockchain for enterprise, impreuna cu invitatii nostrii: Vali Malinoiu de la Swazm si Bogdan Almasi de la ATA, vom dezbate pe larg urmatoarele subiecte:

  • Ce propune tehnologia blockchain?
  • Ce presupune implementarea acesteia?
  • Ce cadre legale exista?
  • Care sunt avanjele/dezavantajele?
  • Alte curiozitati.

Seria Indrumarul pentru avansati continua Joi 12 Decembrie de la ora 19:30 – Blockchain for enterprise

Intalnirea va avea loc online pe platforma Zoom la initiativa Goana Dupa Bitcoin / Crypto Romania / Crypto Coffee / Concorde Blockchain Security / Anamera de la Learning experience ONG. Canalul va fi deschis incepand cu ora 19:00.

Aceste materiale au scop pur educativ. Nu tinem sa promovam produse sau proiecte. Participarea dvs la aceasta initiativa se face complet gratuit, fara nicio obligatie. Proiectele sau aplicatiile descrise vin sa intareasca si sa exemplifice scopul acestor indrumare (ca si cazuri reale de aplicatii ale subiectelor discutate).