Acceptarea criptomonedelor ca instrument de plata este in continua crestere. Jucatori din NFL platiti in Bitcoin, posibilitatea de a merge in concediu folosind Bitcoin, orase inteligente si aplicatii pe mobile, sunt cateva exemple despre acceptarea acestui nou ecosystem.

In Romania exista peste 40 de comercianti care accepta ca instrument de plata criptomonede, respectiv sapte platforme de schimb, cateva sute de ATM-uri cripto si ferme pentru minare.

Cumpara masina cu Bitcoin

Recent, am stat de vorba cu Székely Adam, Manager la Grupul West Oradea, dealer autorizat BMW, BMW Motorrad, Opel, Premium Used Cars – furnizor de automobile rulate cu km verificati, cu posibilitate de garantie si solutii de finantare, societati ce accepta plata cu Bitcoin atat pentru produsele comercializate, cat si pentru serviciile prestate. Am fost placut impresionat sa aud ca urmareste industria Blockchain din 2015 si este la curent cu informatiile despre dezvoltarea acesteia.

“In 2015 am aflat de Bitcoin si Blockchain. Am fost uimit de simplicitatea si increderea generata de acest nou ecosystem”

Valoare din utilizare

Stim deja ca valoarea criptomonedelor este data de acceptarea si utilitatea lor. Sa accepti plata cu Bitcoin sau orice alta criptomoneda iti extinde metodele de plata pe care clientii tai deja le folosesc.

Grupul West Oradea prin colaborarea cu procesatorul de plati Netopia au implementat plata cu Bitcoin pentru toate produsele oferite. Acum ai sansa de a cumpara masina cu Bitcoin si mai mult de atat:

  • Masini noi si rulate
  • Autoutilitare
  • Motociclete
  • Toata gama de accesorii
  • Service si mentenanta

“Stiu ca in Romania comunitatea Crypto a crescut considerabil in ultimii ani. Tot mai multi vorbesc de Bitcoin, semn ca exista interes. Am hotarat sa oferim posibilitatea platii prin Bitcoin pentru produsele noastre din dorinta de a satisface solicitarile clientilor.”

Mai multe informatii le gasiti pe site-ul oficial Carscenter.ro