Anuntata in septembrie 2019, ferma Bitcoin Blockchain Hosting isi deschide portile. Este cea mai mare ferma de Bitcoin si criptomonede din Estul Europei cu o putere instalata de 63 MW.

Ferma Bitcoin Blockchain Hosting este condusa de Adrian Pop, un tanar atreprenor roman cu o experienta de peste 6 ani in industrie. In perioada 2013-2018 a condus ferma Bitclouder care a fost cea mai mare din Romania, cu o putere instalata de 4,6 MW.

Ce ofera ferma Bitcoin Blockchain Hosting?

Blockchain Hosting pune la dispozitia clientilor gazduirea tehnologiei de minat in conditii sigure. 3 paznici angajati 24/7/365 cat si supravegherea video.

“Putem sa consumam 63MW/ora fiind echivalentul la 63.000 de riguri sau aprox 43.000 de antminer s9”,

declara Adrian Pop pentru Goana dupa Bitcoin.

Procesul de functionare a acestui tip de afacare este relativ simplu.

“Clientul aduce echipamentul in locatie, personal, prin curier sau la cantitati foarte mari putem asigura noi transportul. Dupa ce ajung echipamentele la noi facem un proces verbal pe toate componentele primite si in acelasi timp incepe si instalarea propriu zisa pe rafturi”,

adauga Adrian. Clientul primeste acces in zona de clienti unde are acces la monitorizarea echipamentelor, transparent si in timp real .

Pentru mai multe detalii si informatii folositi rublica contact de pe site-ul oficial.

Este rentabil sa minezi Bitcoin?

Indrustia este in plina expansiune, rata de hash a ajuns la nivele foarte mari comparativ cu 2017. In Siberia, SUA, China, Canada, Texas si mai nou in Romania se deschid ferme de Bitcoin de mare putere care au capabilitatea sa gazduiasca zeci de mii de unitati de minat.

“Minarea bitcoin este rentabila in Romania in prezent cu echipamentele de ultima generatie de la Bitmain s17+ pro. Mai sunt si cateva sisteme cu placi video cu care se poate mina Ethereum, dar uneori productia este cat factura la energia electrica”,

ne spune Adrian.

Ce ne rezerva indrustria in viitor

Ne apropiem de cel mai mare eveniment cripto si anume injumatatirea recompensei, care are loc pe 12 mai 2020. Recompensa de bloc, care in prezent este de 12.5 BTC/bloc, se reduce la 6.25 BTC/bloc. Asta inseamna ca, pentru urmatoarele 200 de mii de blocuri sau cca 4 ani, numarul de Bitcoin noi generati va fi de 900 pe zi.

Pe langa acest eveniment, o amenintare vine si din partea POS – proff of stake. Tot mai multe proiecte prefera tehnologia POS in loc de POW.

“Chiar daca multi fug catre POS, Bitcoin se va mina multi ani de acum in colo. Cei mai mari producatori de echipamente de minat Bitmain si Canaan produc in continuare echipamente noi. Cei de la Bitmain au anuntat deja ca au intrat in teste cu tehnologia de 5nm unde speram sa obtina niste performante mai bune ca putere de calcul si un consum mai redus de energie”,

ne spune Adrian.

Va invit sa explorati aceasta industrie. Sa va faceti un calcul, sa il contactati pe Adrian pentru mai multe informatii. Si niciodata sa nu investiti mai mult decat va permiteti sa pierdeti!

CryptoZZ