Ne-am început Goana După Bitcoin în mai, anul trecut. Munca într-o echipă mică nu e mereu ușoară. Ne-a ținut pe val faptul că echipa noastră a crescut de la o lună la alta, că am avut susținerea comunității și că am învățat de la cei mai buni experți cryptocurrency de la noi din țară și din străinătate.

Am început modest, cu articole și știri despre comunitatea din afară, dar nu ne-a luat mult să ne dăm seama cât de interesanți sunteți VOI, dezvoltatorii, antreprenorii și utilizatorii de criptomonedă români. În definitiv, chiar dacă Europa nu știe lucrul ăsta, avem programatori talentați, creativi și rebeli, care au format un nucleu puternic în domeniul criptomonedei.

Am încercat pe toate căile să susținem afacerile locale, să vă promovăm și să vă încurajăm, să vă povestim despre ce am observat noi în comunitate și poate să vă dăm idei despre noi afaceri. Dacă vă simțiți câteodată descurajați, dacă vă închipuiți că piața cripto de la noi este mică și nu este activă, dacă încă mai credeți că startul unei afaceri bitcoin este anevoios, atunci nu vă uitați acolo unde trebuie. Noi am crescut, și credem că am reușit să creștem și comunitatea.

10 000 de vizite unice pe lună nu este o cifră mică. Pentru noi înseamnă că oamenii sunt educați, că pricep această piață disruptivă, care schimbă în totalitate regulile jocului financiar și că sunt interesați de domeniu. Sperăm că o parte din cei care ne vizitează în fiecare zi site-ul au intrat în comunitate prin noi și au învățat nu doar ce este bitcoinul ci și ce înseamnă economia, de ce trebuiesc schimbate regulile ei și cum putem să o punem în slujba omului de rând.

Bitcoinul este în aceeași competiție cu băncile ca toți oamenii obișnuiți. Bitcoinul este rebel, este disruptiv și a pornit ca o soluție la niște probleme vechi ale economiei. Ne dorim să rămână la fel de rebel, ținem la bitcoin ca principiu și la bitcoinii care ne permit să fim și noi, la rândul nostru, rebeli și disruptivi. Acest site a fost creat din pasiune. Faptul că ați înțeles lucrul ăsta ne încurajează să continuăm.

Vă mulțumim pentru susținerea voastră. Vrem să vă spunem că faceți parte dintr-o comunitate de oameni inteligenți, pasionați de tehnologie, care văd potențialul în ideea creativă a lui Satoshi Nakamoto.