Alegerea unui procesator poate fi uneori dificila. Procesatorul de plati potrivit pentru afacerea ta iti va influenta drastic profitul, conversiile si satisfactia clientilor. De aceea relatia trebuie sa fie de incredere.

In episodul III al indrumarului dedicat avansatilor, avem ca tema, procesatori de plati si functionalitatea lor. Invitatii serii sunt Felix Crisan de la Netopia si Zoltan A. Baranyai de la Coinvertit.

Impreuna cu ei vom incerca sa aflam cat mai multe despre procesatori de plati si cum functioneaza. La fel vom discuta despre aspecte legale cat si despre consturile implementarii acestora.

Seria Indrumarul pentru avansati continua Joi 14 Noiembrie de la ora 19:30

Intalnirea va avea loc pe platforma Zoom la initiativa Goana Dupa Bitcoin / Crypto Romania / Crypto Coffee / Concorde Blockchain Security. Canalul va fi deschis incepand cu ora 19 si poate fi accesat la urmatorul link.

Aceste materiale au scop pur educativ. Nu tinem sa promovam produse sau proiecte. Participarea dvs la aceasta initiativa se face complet gratuit, fara nicio obligatie. Proiectele sau aplicatiile descrise vin sa intareasca si sa exemplifice scopul acestor indrumare (ca si cazuri reale de aplicatii ale subiectelor discutate).