Exchange-ul de criptomonede BitMahavi impreuna cu Compania Wawllet pun bazele unui parteneriat strategic pentru a oferi utilizatorilor o experienta mai buna.

Wawllet, compania lansata in 2018 de catre Mihail Lala, are ca si scop sa devina o retea globala in care sa conecteze bancile, exchange-urile cripto si alte institutii financiare reglementate.

vinde bitcoin

La intrebarea de ce BitMahavi, Mihail a raspuns:

“Pentru ca sunt pregatiti din toate punctele de vedere si pentru increderea pe care o am in romani in acest domeniu.”

Pentru anul 2020 compania are in plan sa implementeze mai multe servicii printre care si tranzactionarea de aur si asigurari.

Trei produse noi pe Exchange-ul BitMahavi

“Raspundem in continuare la cererea comunitatii si lansam inca trei produse noi,”

spune Marian Mitran pentru GDB.

Dupa implementarea Bitcoin Cash (BCH) și Ripple (XRP) din luna August, exchange-ul BitMahavi se pregatesc de lansarea a trei produse noi:

  1. Exchange-ul BitMahavi adauga optiunea de a cumpara Bitcoin sau alta criptomoneda prin ordin de tip Market Limits.
  2. Pentru toti utilizatorii BitMahavi, compania vine cu un program de referal prin care sa creasca rata de adoptie a platformei.
  3. Adaugarea tokenului Wawllet in urma recentului parteneriat.

Saptamana aceasta, echipa din spatele platformei BitMahavi a fost prezenta la evenimentul Gotech, unde au avut sansa sa isi prezinte noile produse.

“Am fost incantati sa participam la GoTech World, cel mai amplu eveniment de business cu solutii IT & Digital din Europa. Aici, am avut placerea de a interactiona cu persoane atat pro, cat si contra lumii cripto. De asemenea acest eveniment ne-a oferit ocazia ocazia de a ne extinde aria de parteneriate.”

WCOIN

Tokenul acceptat pentru decontare de catre Wawllet – WCOIN – va fi folosit la achitarea unei palete largi de servicii oferite de WAWLLET: polite de asigurari, taxe emitere debit card, debit card-uri personalizate, taxe conturi premium etc. WCOIN va fi decontat in servicii de catre WAWLLET la o valoare minima de 9 USD. Bitmahavi ofera pe platforma sa pair-ul WCOIN/EURO.

Este placut de observat cum proiectele cripto romanesti isi unesc puterile pentru a oferii utilizatorilor o experienta mai buna si mai sigura. Speram ca acest perteneriat sa fie un exemplu si pentru celelalte proiecte romanesti.