Exchange-ul românesc bitMahavi a extins serviciile oferite, conform promisiunii făcute la Bucharest Tech Week. Pe lângă Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și Litecoin (LTC), utilizatorii au acum posibilitatea de a achiziționa două noi criptomonede pe platformă – Bitcoin Cash (BCH) și Ripple (XRP). Criptomonedele pot fi achiziționate cu euro sau prin tranzacționarea cripto-to-cripto.

vinde bitcoin

Platforma bitMahavi a redus de asemenea comisioanele de tranzacționare la 0.15%. Fondurile sunt gestionate cu ajutorul portofelelor digitale pentru cripto și fiat, iar conturile sunt asigurate cu autentificare în doi factori. De asemenea, exchange-ul oferă suport pentru clienți non stop, o gamă largă de grafice interactive și indicatori tehnici.

Pe lângă tranzacționare, Platforma bitMahavi gestionează și o rețea de ATM-uri Bitcoin de ultimă generație. Acestea sunt disponibile în București, Constanța și Alexandria. Firma a fost înființată în 2017 și a continua să își extindă serviciile oferite comunității cripto din România de la lansarea din 2018.

CEO bitMahavi Marian Mitran, ne-a spus in iulie ca urmeaza sa existinda reteaua de ATM-uri Bitcoin.

“Momentan avem 4 ATM-urilor active, urmand ca in aceasta vara sa marim numarul acestora in Romania. Stim ca avem o competitie destul de mare in aceasta directie, motiv pentru care am eliminat comisionul de cumparare.”

Ai testat platforma bitMahavi? Ce parere ai despre serviciile oferite?