Proiectul romanesc Elrond a avut o performanta impresionanta de la lansare. Este vorba despre un blockchain axat pe scalabilitate care are cea mai avansata implementare a Adaptive State Sharding. Prin aceasta, reteaua Elrond este in masura sa livreze peste 3.750 de tranzactii pe secunda.

O scurta istorie a proiectului

In 2018, compania Elrond intra in parteneriat cu liderul de plati online Netopia. La vremea respectiva, Beniamin Mincu declara:

“Elrond se focuseaza pe a ajuta oamenii să se bucure de o mai mare libertate și liniște atunci când sunt online și, mai ales, atunci când fac plati. Prin colaborarea cu Netopia și prin includerea ERD ca opțiune de plată, această nouă relație va face ca mii de consumatori să beneficieze de securitate adăugată și să se bucure de plăți mai rapide și mai ușoare “.

La inceputul lui 2019, Elrond a anuntat inca o colaborare cu Distributed Systems Research Laboratory (DSRL) din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj Napoca.

Tranzactioneaza Elrond folosind Binance!

Putin mai tarziu, Binance Launchpad anunta IEO Elrond, o runda de finantare in care proiectul isi propune sa vanda 5 miliare de tokeni ERD pentru un total de 3,25 milioane de dolari.

La finalul lui 2019, a fost anuntata una dintre cele mai importante etape ale proiectului – integrarea tokenului Elrond in portofelul Samsung.

Anul 2020 a adus noi evoluții importante. Telefoanele Samsung Galaxy S10 vor putea fi utilizate pentru a juca Battle of Elrond, iar compania Binance integreaza blockchainul Elrond pentru moneda stabila BUSD.

In luna mai, Elrond a realizat de asemenea un acord de cercetare si dezvoltare cu Global Digital Assets Corporation (GDAC).

Tokenul Elrond – evolutia pretului

Prețul tokenului Elrond a reflectat toate aceste evoluții ale proiectului – ERD si-a dublat valoarea in ultima luna.

In prezent tokenul Elrond ERD se tranzactioneaza in jurul valorii de 0,0024 $ sau 26 de satoshi.

In spatiul crypto, Elrond este cel mai evoluat proiect romanesc si pentru asta transmitem echipei: Keep up the good work!

CryptoZZ