11-12 Iunie 2020, a avut loc în premieră Virtual Blockchain Summit (VBS), un eveniment în care vorbitorii sunt recompensați cu tokenuri emise de compania care a organizat întâlnirea online, Virtual Summit LTD.

Deși conferințele într-un spațiu fizic nu pot avea loc momentan, nevoia oamenilor de a se conecta și de a face informația să circule rămâne foarte importantă. Iar piața crypto este o zonă care atrage tot mai mult interes, atât pentru antreprenori și utilizatorii activi, cât și pentru cei care abia au auzit de acest domeniu.

Testeaza BRAVE si sustine revista noastra!

Organizatorii au reușit să adune nume mari din industria activelor digitale, într-un eveniment online care a durat mai bine de 9 ore. S-au pus în discuție mai multe aspecte ale pieței crypto, de la produse și servicii viabile, până la securitate și abordarea zonei de către necunoscători. Poate cel mai inovator aspect este că speakeri au fost recompensați cu active digitale, organizatorii implementând pentru prima dată această tehnologie în cadrul unei conferințe.

Prezenti la Virtual Blockchain Summit

Printre numele importante prezente la eveniment se numără Ani Alexander de la AmaZix, Miko Matsumura de la EverCoin, Henri Arslanian de la FinTech Association, Beniamin Mincu de la Elrond Network, Daniel Coheur de la Tokeny Solutions, Sergiu Drăgănuș de la CryptoCoin.PRO. Goana după Bitcoin a fost și ea reprezentată în cadrul conferinței, Ike Onița făcând parte din grupul de speakeri care a discutat câteva probleme punctuale în deschiderea evenimentului.

VBS a fost un eveniment live, gratuit și poate fi urmărit pe Facebook pentru cei care l-ati omis.