Criptomoneda DigiByte a înregistrat o creștere de 930% față de dolarul american în ultimele șapte săptămâni. În prezent, DGB se clasează în top 30 market cap, în ciuda faptului că nu este listată pe Binance.

Vicepreședintele Fundației DigiByte, Rudy Bouwman, a explicat că strategia de dezvoltare a criptomonedei nu a necesitat listarea pe cel mai mare exchange cripto:

„DigiByte este autentic. Fără ICO, fără companie, fără manipulări, fără intenții proaste, fără acaparare de bani. Toți dezvoltatorii și utilizatorii sunt voluntari. DigiByte este pentru comunitate și pentru comunitate “,

a declarat el pentru Decrypt.

DigiByte a fost lansat în 2014 fără un ICO și a înregistrat o creștere lentă până în acest an. Criptomoneda a avut un conflict cu Binance – fondatorul a susținut că exchange-ul a solicitat 300.000 de dolari pentru a lista DGB, plus 3% dintre monedele emise. Proiectul a refuzat să plătească și a optat să se listeze pe alte platforme ce nu solicitau comisioane. În prezent, DGB este disponibilă pe 120 de exchange-uri cripto la nivel mondial.

CryptoZZ