Co-fondatorul proiectului Cardano, Charles Hoskinson, a anunțat o inițiativă de promovare a proiectului ce include numele lui Kanye West. Rapper-ul a anunțat oficial că va candida la președinția SUA în alegerile din 2020. El este susținut de soția sa, Kim Kardashian, și de Elon Musk.

Kanye Coin

Proiectul Cardano dezvoltă în prezent opțiunea de lansare de tokenuri și Hoskinson a anunțat că planifică și dezvoltarea unui oracol până la alegeri. Viitoarele tokenuri Kanye Coin ar urma să fie emise într-o cantitate egală cu numărul de voturi primite de rapper. Acestea vor fi distribuite deținătorilor de ADA și vor putea fi folosite în viitorul sistem de predicții.

„Brock Pierce și-a anunțat și el candidatura și este un bun prieten de-al meu, ne cunoaștem de multă vreme. Așadar, pentru a face publicitate standardului nostru de active native, vom face același lucru și pentru Brock Pierce, Pierce Coin și Kanye Coin. Aceasta este o modalitate excelentă de a demonstra modul în care funcționează multi-activele și este un mod minunat de a demonstra conexiunile cu evenimente din viața reală ”,

a declarat Hoskinson într-o sesiune AMA pe Youtube.