Exchange-ul Poloniex a anunțat că va lansa propria platformă de emisie de tokenuri numită LaunchBase. De asemenea, va lansa un prim proiect – sistemul descentralizat de criptomonedă stabilă bazat pe blockchain-ul Tron, numit „JUST”.

Acesta este un sistem similar cu MakerDAO creat de Fundația TRON, anunțat săptămâna trecută.

“LaunchBase a selectat ca primul proiect o platformă de creditare bazată pe criptomoneda stabilă bazată pe TRON, numită JUST și token-ul asociat al acesteia”,

a anunțat Poloniex.

“JUST este o platformă de creditare descentralizată în care utilizatorii pot utiliza TRX pentru staking pentru a genera USDJ, o criptomonedă stabilă bazată pe USD în raport 1:1”.

Exchange-ul a mai menționat că TRX va fi singurul token ce va putea fi utilizat pentru achiziții pe noua platformă LaunchBase.

Tranzactioneaza TRX folosind Binance!

Fondatorul Tron, Justin Sun, a declarat că JUST își propune să construiască un sistem de finanțare descentralizată (DeFi) „echitabil”. Acesta va oferi mecanisme de creditare și guvernare bazate pe criptomoneda stabilă. Sun face parte din grupul de investitori care a achiziționat Poloniex de la Circle la sfârșitul anului trecut.

CryptoZZ