Într-un interviu acordat canalului de Youtube MMcrypto, CEO-ul Microstrategy, Michael Saylor a făcut predicții extraordinare despre Bitcoin.

În opinia sa, percepția investitorilor despre Bitcoin se va modifica dintr-o metodă de schimb într-un depozit de valoare precum aurul. Saylor a subliniat că deja este tratat ca proprietate, nu monedă, de majoritatea autorităților de reglementare. Investitorii vor ajunge să conștientizeze că activele de siguranță tradiționale sunt învechite și au randament redus, în timp ce Bitcoin are un potențial imens.

”Energia monetară blocată în prezent în active precum obligațiuni, indexuri, aur și real estate are potențialul de a fi transferată, măcar parțial, în Bitcoin. Asta înseamnă o valoare între 300 și 400 de trilioane de dolari investiți în Bitcoin”,

a explicat Saylor

Stai conectat in lumea digitala!

Luând în considerare numărul de monede maxim disponibil, acest lucru are însemna o valoare de 15 milioane de dolari pentru un Bitcoin. Predicția lui Saylor o depășește inclusiv pe cea a lui Hal Finney, care s-a bazat pe puterea de cumpărare a gospodăriilor.