Castiga criptomonede din Airdrops si Bounty, doua metode simple care nu cer cunostinte tehnice si nu sunt consumatoare de timp. Daca stii engleza si ai un portofel MEW esti calificat. Incepatorilor le recomand sa isi faca o adresa de email special pentru aceasta activitate, ex. ProtonMail.

Se castiga bani din asta? In 2016 – 2017 cei care au dat atentie acestui fenomen au ajuns sa castige pana la peste 10.000$ pe campanie!

Campaniile mai jos prezentate sunt programate în luna martie a acestui an.

Cumpara si Vinde criptomonede folosind vTrader!

Castiga criptomonede QUBIT de la Quantum Generation

Quantum Generation este un proiect ce dorește să transforme infrastructura globală de comunicații și să ofere servicii bancare, stocare de date, exchange-uri și multe altele prin intermediul rețelei de sateliți blockchain QSAT. Mai exact, Quantum Generation este o platformă descentralizată blockchain care oferă criptare pentru protecția datelor pe termen lung. Face acest lucru prin generarea de chei cuantice și distribuția acestora.

Tokenul ecosistemului se numește QUBIT și servește o metodă de plată atât pe platforma Quantum Generation, cât și în StealthCrypto.

În data de 5 martie, Quantul va realiza un airdop de tokenuri QUBIT în valoare de aproximativ 42.5$ pentru fiecare participant (aproximativ 170 QUBIT).

Pentru a obține tokenurile, este necesară îndeplinirea unor sarcini de promovare a proiectului prin social media listate aici.

LGT tokens

LGT este o platformă concepută pentru a ajuta începătorii să învețe despre tranzacționarea cripto prin jocuri interactive. Are un format de tranzacționare unic, care este atât educativ, cât și distractiv.

Pentru a participa la LGT Airdrop, condițiile sunt prezentate aici.

Cei ce se înregistrează primesc un bonus de 20$ și 0,1 LGTE (monedă de joc). Există, de asemenea, un sistem de referrals care aduc premii suplimentare între 50 și 100$.

Campania are loc până la sfârșitul lunii marie.

Castiga criptomonede ROOK de la Reckoon

Ecosistemul Reckoon este bazat pe tokenul ROOK, ce va fi lansat printr-un IEO în perioada martie-aprilie 2020. Compania a optat pentru lansarea pe două platforme separate – ProBit și Exmarkets.

În total, în faza întâi a IEO-ului, ce se va derula în intervalul 10-23 martie, vor fi vândute 50 milioane de tokenuri ROOK. Faza a doua va avea loc în perioada 24 martie-6 aprilie, când vor fi vândute 195 de milioane de tokenuri. În total, proiectul va emite 500 de milioane de tokenuri ROOK.

Se pot castiga criptomonede ROOK in 6 campanii de Bounty:

  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Semnatura BitcoinTalk
  • Articol
  • Video pe YouTube

Pentru a participa la aceste campanii trebuie deschizi un cont pe BountyHive.io si sa te apuci de treaba.

Poate nu sunt cele mai bune proiecte, dar te va ajuta sa intelegi cum functioneaza. Piata, dupa 2 ani de scadere, a inceput sa se miste si oportunitatile s-au intors. Este o metoda buna de a castiga criptomonede cu investitie zero.

Riscurile acestei meserii este sa nu fi platit sau criptomoneda pe care o castigi sa nu aiba niciodata valoare. Un volum mare de Airdrops si Bounty iti asigura cel putin un proiect castigator.

Daca nu ai inteles ce trebuie sa faci, scrie “Vreau un video” la rubrica comentarii. Daca se aduna 100 de cereri vom face un video de la A la Z despre bounty si Airdrop cu exemple.

CryptoZZ