Fundația Tezos a anunțat că a solicitat o soluționare a tuturor proceselor legale împotriva sa prin înțelegerea părților.

Dacă va fi aprobat de către instanță, acordul va încheia disputa legală a proiectului blockchain cu privire la ICO-ul de 232 milioane de dolari.

“Fundația Tezos a ales să soluționeze toate proceselor, deoarece fundația consideră că este în interesul proiectului Tezos și al comunității în ansamblu. Fundația continuă să creadă că procesele nu au avut valoare și continuă să nege orice faptă greșită. Cu toate acestea, procesele sunt costisitoare și consumatoare de timp și s-a decis că costul financiar unic al unei soluționări este de preferat distragerilor și costurilor legale asociate cu continuarea luptei în instanțe “,

a declarat fundația în anunț.

Mai sunt 51 de zile pana la Bitcoin Halving!

În iulie 2018, Tezos a realizat unul dintre cele mai mari ICO-uri din istorie. Cu toate acestea, proiectul a fost curând acuzat în două procese. Acuzatorii au susținut că Tezos a realizat o ofertă ilegală și neînregistrată de securities. Cele două procese au fost apoi consolidate în 2018.

O parte a acuzațiilor se referă la faptul că dezvoltarea proiectului a fost întârziată cu aproximativ trei ani. Motivul principal a fost o neînțelegere între co-fondatorii Tezos, Breitman și Gevers.

Fundația Tezos vs Dynamic Ledger Solutions Inc.

Kathleen și Arthur Breitman dețin drepturile asupra codului sistemului de tranzacții prin intermediul Dynamic Ledger Solutions Inc. Fundația Tezos, condusă de Johann Gevers, este o entitate elvețiană care a fost înființată pentru realizarea strângerii de fonduri. Conflictul între cele două organizații a dus la întârzieri semnificative în proiectul cripto.

Ca răspuns la acuzații, Tezos a susținut că nu a fost vorba de o ofertă de securities, ci de un eveniment de strângere de fonduri. Tokenurile au fost oferite investitorilor ca un cadou în schimbul donațiilor pentru proiect.

În prezent, Tezos și acuzatorii așteaptă acordul instanței pentru înțelegere.

CryptoZZ