Miliardarul Alkiviades David a anunțat lansarea Bank of Cannabis Swissx, o platformă dedicată tranzacțiilor legale cu canabis la nivel mondial. În același timp, a fost lansat tokenul SWX Coin, bazat pe o bancă de semințe de canabis în valoare de 750 milioane de dolari.

Swissx Global Hemp Exchange va oferi de asemenea analize și prețuri, precum și un forum pentru comerț.

Alki David, care este CEO al Swissx, a anunțat că sediul va fi în Gstaad și că va deschide un sediu în Caraibe în curând.

vinde bitcoin

SWX Coin: token bazat pe prețul canabisului

Platforma gestionează de asemenea SWX Coin, o criptomonedă bazată pe blockchainul Bitcoin cu valoarea bazată pe prețul mediu al canabisului premium. Swissx Global Hemp Exchange va oferi, de asemenea, întregii industrii o piață secundară în care contractele futures și alte tranzacții pot fi făcute pe baza analizei pieței globale.

Inițial, Swissx Bank și moneda sa vor gestiona toate tranzacțiile financiare ale Swissx cu numeroșii săi parteneri din Statele Unite, Europa și Caraibe. Banca este, de asemenea, o soluție la cheie pentru întregul sector de canabis, asigurând un loc sigur și transparent pentru toate tranzacțiile și o monedă legată de o marfă. Se estimează că, până în 2023, tranzacțiile CBD cu canabis vor ajunge la peste 24 miliarde dolari numai în SUA.

O rezervă de 1 miliard de dolari

Swissx are o rezervă de semințe de canabis în valoare de 750 milioane de dolari și 250 de milioane de dolari în franci elvețieni. Platforma a creat și un portofelul pentru a fi utilizat de fermierii de canabis Swissx. Cooperativa internațională, care se dezvoltă rapid în Caraibe, a fost creată pentru a ține pasul cu cererea de produse. Oferă tulpini de cânepă proprietate proprie, instruire și o garanție pentru achiziționarea tuturor culturilor cultivate de fermierii participanți.

carscenter-accepta-bitcoin

Agricultorii sunt plătiți în tokenuri SWX. Acestea pot fi transformate în numerar oricând, fără restricții, din seifurile băncii din Gstaad, Elveția sau din birourile regionale din Caraibe. În afara portofelului fermierului, excedentul de cânepă este vândut unor cumpărători terți care folosesc tokenuri SWX pe care le achiziționează de la Swissx Bank of Cannabis.

Inițial, SwissX va gestiona culturile proprii, dar se așteptă ca în viitor să devină autoritatea pentru întregul sector al canabisului pentru stabilirea prețurilor și tranzacționarea de încredere.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII