Orice site bine organizat utilizează widgeturi care să atragă interesul vizitatorilor și să pună la dispoziție informații utile cât mai rapid. Ele sunt plasate în mod judicios în barele laterale, subsoluri și oriunde altundeva există un spațiu de umplere. Astfel widgeturile pot face ca pagina de pornire să reprezinte interesele site-ului și ale cititorilor. Având în vedere acest lucru, vom prezenta șapte dintre cele mai bune widgeturi cripto disponibile în prezent.

Coinmarketcap Price Ticker

Widgeturile customizabile oferite de Coinmarketcap permit afișarea informațiilor dorite în timp real. Se poate selecta plafonul de piață, volumele și clasamentele pentru cele mai obscure criptomonede, cu prețuri într-o gamă largă de monede fiat.

Market Dominance Ticker

Coinratecap oferă o gamă de widgeturi, inclusiv listarea prețului pentru criptomonede individuale, la fel ca și Coinmarketcap. De asemenea, este posibil să activați widgeturi dublate sau multiple, oferind un grad ridicat de personalizare.

În plus, Coinratecap oferă un widget de dominație pe piață. Astfel se poate determina dintr-o privire ce procent de piață ocupă criptomonedele respective.

Bitcoin Cash Money Button

Principalul avantaj oferit de Bitcoin Cash este că este potrivit pentru micro-plăți, ceea ce îl face ideal pentru tipping. Prin instalarea widgetului BCH Money pe site-uri, utilizatorii care s-au înscris pentru acest serviciu pot trimite aproape instantaneu cantități mici de BCH pentru a-și arăta aprecierea. O alternativă similară este modulul Cashtippr WordPress.

Bitcoin.com – Widgeturi pentru preț și știri

Bitcoin.com oferă o gamă largă de widgeturi încorporate, mici și mari, în culori deschise sau întunecate, cu mai multe valute fiat (USD, EUR, JPY). Există, de asemenea, un widget de știri care prezintă cele mai recente știri de pe news.Bitcoin.com. Concomitent există unul similar și pentru postările de pe forumul Bitcoin.com.

Convertor Cripto

Există multe widgeturi care permit convertirea de cripto în monede fiat sau invers. Un exemplu este Coinlib, care oferă și o versiune de derulare a prețului pe orizontală, care se potrivește de exemplu pe o platformă de tranzacționare sau pe un site de știri de pe piață.

Hybrid Cryptocurrency Widget

Crypto Compare oferă o gamă extrem de customizabilă de widgeturi, inclusiv o opțiune hibridă care vă permite să includeți datele despre prețuri și cele mai recente știri despre anumite criptomonede.

Calculator de Profitabilitate pentru minare

Widgeturi de profitabilitate oferite de Cryptorival trebuie apreciate pentru multitudinea de valori pe care le oferă. Acestea permit afișarea datelor referitoare la taxele pentru mining pools, dificultatea de minare, costurile de energie și recompensele de bloc.