Există sute de site-uri pentru planificarea călătoriilor și zeci de rețele sociale unde turiștii pot să își descrie experiențele. bmyGuide oferă o combinație unică între cele două domenii.

Mai exact, platforma creată de bmy.guide oferă utilizatorilor să interacționeze direct pe subiectul călătoriilor. Turiștii își pot documenta călătoriile prin clipuri video și fotografii și pot posta review-uri. Alți utilizatori pot interacționa direct cu aceștia și, în același timp, pot rezerva excursii, cazare sau transport în funcție de evaluările postate.

  • Urmareste si:

În acest mod, membrii rețelei bmy.guide pot fi siguri că review-urile sunt reale și pot beneficia de inspirație pentru viitoarele lor excursii.

Industria turismului

Este dominată de site-uri precum Tripadvisor și Booking.com, dar este greu să găsești testimoniale de interes. Combinația dintre tehnologia blockchain și social media realizată de bmyGuide oferă un serviciu unic bazat pe conceptul de interacțiune peer-to-peer.

Proiectul a fost dezvoltat timp de 18 luni de o echipă formată în cea mai mare parte din români.

Platforma urmărește să adune într-un singur loc toate informațiile necesare pentru a organiza o călătorie. Utilizatorii pot obține informații direct de la cei care au vizitat locațiile și pot rezerva serviciile necesare fără a părăsi site-ul.

Tokenul GUIDE

Ecosistemul utilizează tokenul GUIDE pentru a recompensa creatorii de conținut și, în același timp, criptomoneda poate fi utilizată pentu achiziționarea serviciilor dorite. În plus, bmy.guide este compatibil cu platformele de turism existente, ceea ce reprezintă un avantaj pentru utilizatori.

bmy.guide este o idee care ia în considerare evoluția obiceiurilor oamenilor: 80% dintre turiști rezervă excursiile online și 97% dintre ei postează fotografii din vacanță. Majoritatea celor care se pregătesc să călătorească citesc review-uri înainte de a lua deciziile.

Noua platformă combină toate aceste aspecte cu funcționalitatea criptomonedelor – tokenul GUIDE va putea fi folosit ca recompensă și ca metodă de plată.
Cei interesați să testeze funcționalitatea o pot face prin intermediul prototipului bmy.travel

Monetizarea platformei si utilitatea tokenului GUIDE

Prin sistemul Api, bmyGuide include 300.000 de centre hoteliere, incluse pe site-uri precum booking.com, hotels.com, expedia.com. Fiind un sistem afiliat, platforma primeste 5-12.5% din comisionul perceput de acești agregatori pentru fiecare camera închiriată.

BmyGuide are de asemenea capacitatea de a administra peste 100 de milioane de pagini oficiale ale afacerilor ce activează în domeniul turismului. Acestea includ muzee, zone de agrement, baruri, restaurante și alte locații de interes.

Toate aceste pagini oficiale pot fi incluse pe platformă contra unui comision ce se va achita în tokenul Guide.

Utilizatorii vor putea profita de asemenea și de ofertele de pe bmyGuide Marketplace. Ei vor putea achiziționa produse travel-related cu ajutorul tokenului Guide.

ICO bmy.guide

Proiectul derulează în prezent un ICO al tokenului GUIDE – acesta poate fi achiziționat cu Ethereum sau Bitcoin.

  • Hard cap US $ 850.000
  • Soft cap US $ 100.000
  • Tokenuri disponibile – 8.500.000 GUIDE
  • 1 GUIDE = 0.10$
  • Perioadă ICO – 15.06.2019-15.09.2019
  • Contribuție minimă 100 GUIDE / 0.2 ETH / 0.002 BTC
  • Contribuție maximă 150.000 GUIDE / 80 ETH / 2 BTC

Va invitam sa testati platforma bmy.guide si sa va spuneti parerea in rublica comentarii.

 

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII