ORYX- proiectul evaluat in prezent la 65 milioane

 Fuziunea prin absorbtie dintre NIHILO si ORYX , duce proiectul ORYX la o valoare de piata de 65 mil. USD, si urmeaza a fi listat pe cele mai mari platforme de tranzactionare.

Swap-ul a inceput in 15.07.2018, in mare parte a fost realizat iar  pe cele doua exchange-uri perechile ORYX-BTC sunt deja operationale ticker-ul fiind schimbat.

Ecosistemul ORYXIAN integreaza in prezent priectul romanesc NIHILO al carui founder devine CEO  si co-founder in noul proiect iar echipa este responsabila in Oryxian cu tehnologia si dezvoltarea acesteia .

Proiectul ORYX merita in continuare atentia comunitatii pentru ceea ce are si ceea ce propune, cu sanse mari de a ajunge in viitor in top 15 criptomonede dupa capitalizare.

 ANALIZA PROIECTULUI

Tehnologie si implementari actuale.

*ORYXCOIN – Blockchain public , moneda de generatie a treia, algoritm NIHILO ,PoS,  total supply 21.000.000 in circulatie cca. 8.000.000 . In ORYXCOIN vor opera platformele:

 NICKETSsisteme descentalizat de vanzare altenative de tip tombola

 BARTERO – platforma descentralizata pentru monetizarea activitatii pe platformele social-media 

NIHILO.CO INplatforma descentralizata de tip e-commerce 

 ORYXPAY un sistem hibryd de card cripto-fiat, care va functiona in blockchainul Oryxcoin in parteneriat cu Mastercard, sub licentele cripto ale EAST Capital Ag din Geneva, un partener important al proiectului.

            De asemenea  Blockchain-ul ORYXCOIN  va si folosit ca sistem monetar pentru distributia randamentului fondului de investitii in startup-uri ORYXCASH. Concomitent va fi integrat ca sistem monetar in toate startup-urile finantate.

 

*ORYXCASH- Blockchain Privat, de tip security, care functioneaza pe algoritmul POS al blockainului Nihilo. ORYXCASH-va fi vandut in ICO in mai multe etape, in care se vor emite token-uri limitate, si este un fond de investitii in proiecte start-up.

Evolutia ORYX in perioada imediat urmatoare :

  • Start ICO- ORYXCASH – 20.08.2018 – inceperea ICO-ului a fost amanata anterior pentru finalizarea swap-ului NIHL/ORYX . Modelul de ICO este unul hibrid, pe de o parte utilizand metoda clasica iar pe de alta parte un model financiar de subscriere bazat pe contracte de plata esalonata lunar dedicat comunitatilor din India . Acest model care poate fi comparat cu un plan de economisire/investitie va genera un pachet de investitii le temen, care va avea maturitate la 5 ani.
  • ORYX este deja Global Partener cu HUOBI si a fost invitat de catre exchange sa devina Elitte Partener . Procesul de integrare a inceput si urmeaza a fi anuntat. Parteneriatul cu proiectul Oxycoin a facut acest lucru posibil.
  • Parteneriat cu Aabasoft Technologies India Pvt. Ltd. , aabasoft.com, o mare firma din India cu subsidiare in 10 tari si peste 700 de angajati , care va manageria campania de marketing printr-una din diviziile sale. Campania va incepe in 20.08.2018 odata cu startul ICO-ului ORYXCASH.

 

Proiectul ORYX  are toate ingredientele unui mare proiect

  • Echipa solida
  • Tehnologie de ultima generatie
  • Produsele /platformele descentralizate sunt inovative si aduc utilitate.
  • Integreaza in blockchain un model bancar , financiar si de bussines cu totul nou.
  • Este proiectat ca un eco-sistem economic complementar celui actual. Nu vine in contradictie cu sistemele financiare reglementate, ci le completeaza.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI.
MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII