Smart Valor – O viziune indrazneata. O schimbare fundamentala. Reteaua Valor bazata pe blockchain, reprezinta o noua lume a investitiilor si investitorilor.

La fel cum internetul a democratizat accesul la informatie, tehnologia blockchain va democratiza accesul la valori. Pe baza acestei tehnologii, Smart Valor liberalizeaza accesul la cele mai performante fonduri financiare. Astfel deschide o cale sigura si fara frictiuni spre investitiile alternative.

Ce este Smart Valor

Platforma Valor este o retea sigura, multistratificata, descentralizata si bazata pe blockchain. Ofera emitentilor de active posibilitatea crearii si distribuirii unor solutii de investitii alternative tokenizate. Formeaza astfel o piata in care emitentii de active pot interactiona direct cu investitorii din lumea intreaga.

Este deopotriva o platforma cu aplicatii, servicii si interfete flexibile (compatibila cu blockchain-uri publice si private) cat si o retea, ambele incorporate in lantul Valor.

Problema

In prezent, un numar coplesitor de platforme de tip exchange nu sunt licentiate. Din aceasta cauza utilizatorii nu sunt protejati, fiind expusi la riscuri mari.

Totodata pietele de capital de astazi sunt extrem de concentrate in jurul unor grupuri mici, elitiste, de investitori cu acces exclusiv la cele mai bune oportunitati de investitii. Intermediarii, comisioanele si plafoanele de intrare mari impiedica accesul publicului larg aici, cu exceptia celor foarte bogati.

Solutia

Echipa are convingerea ca accesul la investitiile globale trebuie facut simplu, echitabil si la indemana tuturor. Acesta reprezinta scopul pentru care a luat nastere Smart Valor. Democratizeaza accesului la bunastare si oportunitatile de investitii trebuie sa se realizeze fara frontiere si fara influente din partea oricaror foruri guvernamentale. Bitcoinul si tehnologia blockchain au reinventat banii, pasul urmator fiind acum reprezentat de modul in care bunastarea dobandita este administrata si pastrata. Iar acesta reprezinta doar un inceput.

Platforma Valor este sustinuta de Smart Valor AG, o entitate elvetiana aflata in plin proces de licentiere completa si in conformitate cu normele oficiale specifice de reglementare. Componentele platformei Valor evolueaza si se vor extinde in mod constant.

Atuurile platformei Valor sunt:

  • Securitizare bazata pe blockchain
  • Concentrare asupra investiilor alternative
  • Valoare creativa bazata pe comunitate
  • Acces democratizat la bunastare
  • Exchange propriu licentiat si conform cu standardele specifice de reglementare

Tokenul

Proiectul Smart Valor este gazduit de Thomson Reuters Incubator. Detaliile de tokenizare vor fi publicate ulterior. Momentan proiectul este in faza premergatoare. Inregistrarea pentru pre-sale se poate face aici.

Echipa

O echipa dedicata, alcatuita din 20 profesionisti cu experienta in domeniile: tehnologie blockchain, criptografie, banking, dezvoltare sowftware si implementare proiecte IT la scara larga.

Olga Feldmeier – Fondator si CEO. “Regina Bitcoinului” din regiunea “Crypto Valley”, Elvetia. Antreprenoare vizionara specializata pe zona de intersectie dintre tehnologia blockchain si cea bancara. Fost Manager partener al Xapo. Director executiv al “Wealth Management Division” pentru UBS. Fost VP Corporate Strategy pentru Barclays Capital (Londra) si consultant de management al Boston Consulting Group (Germania).

Oliver Feldmeier – COO. Expert in transformare digitala. Experienta manageriala in sectorul financiar si al proiectelor tehnologice de amploare (nivel macro). Fondator si manager de strategie al Verto Advisory (Elvetia). Licentiat al EGADE, Tec de Monterrey, Mexico, si Masterat al Reutlingen University, Germania.

Concluzia

A sosit timpul pemtru a revolutiona accesul la active si la bunastare, la oportunitati si dezvoltare. Arbitrajul de reglementare reprezinta un element cheie al modelului de business, si care va capata o importanta tot mai mare.

Detaliile complete pot fi gasite pe site-ul oficial al proiectului.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI.
MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII