The MiNE a intrat pe ultima suta de metri a dezvoltarii proiectului lor. Ieri au inceput official strangerea de fonduri care este acum in faza de pre-sale privat. Partea publica a pre-sale-ului va incepe pe 15 februarie la ora 14:00 iar formularul de inscriere la aceasta etapa este disponibil aici.

In functie de numarul de inscrieri primite in urmatoarele zile, suma maxima de $500,000 alocata pre-sale-ului va fi impartita intre partea publica si cea privata a acestuia, fondatorii The MiNE afirmand ca pentru ei este important intemeierea unei comunitati cat mai variate si echilibrate. De aceea au coborat si suma minima de participare in pre-sale la $2,000.

bitcoin-invest

Valoarea unui token MiNE este de fix $1, bonus-ul oferit pentru pre-sale este de 15%, contributiile se vor putea face in ETH, BTC si transfer bancar iar pre-sale-ul se va desfasura pe baza de contract SAFT, tokenurile cumparate aici urmand a fi creditate in ziua inceperii token sale-ului public, care este planificata intre 20 Februarie si 5 Martie.

Token sale-ul va dura maxim 30 de zile insa construirea “minei” va incepe de indata ce suma adunata depaseste $500,000.

Un material explicativ ce va detalia exact modul de functionare a tokenului si desfasurarea token-sale-ului urmeaza a fi publicat de echipa The MiNE in urmatoarele 2 zile.

Formularul in lb. romana pentru inscrierea in pre-sale-ul public este disponibil aici.