Tehnologia Extended Reality (XR) este ultima frontieră când vine vorba despre reclame, deoarece oferă posibilitatea de publicare a imaginilor virtuale în sistem 3D, însoțite de efecte vizuale, rezultatul fiind efecte de durată asupra psihicului celor care le vizualizează.

Se apreciază că industria XR, ce include hardware, software și servicii, va genera venituri de peste 200 miliarde de dolari în 2021 și venituri de peste 3 trilioane de dolari până în 2035, creând una dintre cele mai semnificative transformări ale economiei globale din ultimele secole.

Ce este

Trivver este o platformă de publicitate multi-brevetată XR care va utiliza tehnologiile XR pentru a asigura comercializarea și generarea de bani pentru reclame și pentru a aduce mediul XR tuturor consumatorilor, editorilor, mărcilor și agențiilor sale.

Problema

Ca si orice tehnologie nouă, industria de reclame XR se confruntă cu costuri ridicate de producție, vulnerabilități în ce privește securitatea datelor și fraude semnificative, care afectează profiturile companiilor care o implemementează.

Soluția

Trivver este o platformă dedicată tehnologiei Extended Reality (XR), care facilitează crearea de obiecte tridimensionale ce pot fi ulterior utilizate în diferite campanii XR. Proiectul a dezvoltat un sistem denumit Branded Smart Objects (BSOs), care permite scalarea obiectelor 3D brănduite în orice mediu XR, astfel încât agențiile de publicitate le pot utiliza la costuri scăzute.

Platforma Trivver permite editorilor, care pot fi companii imobiliare sau chiar dezvoltatori de jocuri, să-și plaseze produsele de brand personalizate rapid și eficient. Platforma de publicitate Trivver XR sau XRAE permite editorilor să își monitoriezeze conturile. Obiectele inteligente colectează date valoroase despre utilizatorii vizați și permit editorilor să își dezvolte profilul în consecință.

Agenții de publicitate își pot crea propria campanie de anunțuri, alegând clienții vizați, locația și mediul 3D. Sistemul utilizează Obiecte inteligente sau BSO pentru a-și gestiona campaniile publicitar, colectând date de la o gamă largă de clienți prin diverse dispozitive, cum ar fi tablete, telefoane mobile și alte canale. Utilizarea inteligenței artificiale AI elimină ferestrele pop-up și alte anunțuri irelevante, mărind astfel valoarea conținutului și, de asemenea, atrăgând atenția spectatorilor, generând astfel o mai mare rentabilitate a investiției. Trivver Smart Tab este o caracteristică unică, care oferă clienților informații detaliate despre mărcile XR și le permite să primească reduceri la fiecare achiziție.

Tokenul

Trivver Token (TRVR) este moneda pentru Smart Object Economy. Tokenul Trivver va încuraja și stimula dezvoltarea unui catalog al obiectelor inteligente (Generic Smart Objects – GSO), prin recompense dezvoltare plătite dezvoltatorilor în forma tokenurilor TRVR. GSO-urile complexe vor necesita plata de la dezvoltator la Trivver în TRVR pentru a lista GSO în inventar și a stabili proprietatea supra acestora.

Autorii GSO vor primi redevențe plătite în USD de la Trivver ori de câte ori veniturile sunt generate de Smart Object – de la un editor care utilizează GSO pentru a construi conținut XR sau de către un agent de publicitate care utilizează GSO.

ICO-ul se derulează în perioada 15 iunie-28 septembrie, tokenurile fiind disponibile la prețul de 750 TRVR/ETH.

Echipa Trivver

Compania Trivver a fost creată de Joel LaMontagne, care deține patru patente în tehnologia blockchain și reclame 3D și face parte din mai multe asociații specializate pe noile tehnologii în advertising.

Președintele companiei este Alan Haft, care a lansat cu succes mai multe companii, inclusiv o subsidiară a studiourilor Universal Media și Day Software (achiziționată de Adobe pentru 240 milioane de dolari). Echipa Trivver are specializări atât în dezvoltarea tehnologiei 3D, cât și în marketing și advertising.

Concluzia

Publicitatea digitală va fi din ce în ce mai populară în următorii ani, iar Trivver va fi cu siguranță un efort de pionierat prin platforma de publicitate care va accelera dezvoltarea tehnologiilor 3D și realității virtuale în actualul ecosistem.

Trivver consideră că a identificat și dezvoltat tehnologii care ar putea transforma industria de anunțuri digitale accelerand adoptarea, comercializarea și generarea de bani în XR pentru toate părțile interesate din ecosistem – inclusiv editori de conținut, agenți de publicitate, mărci, agenții și consumatori. Platforma de publicitate Trivver XR oferă produse și servicii care permit participanților din industrie să acceseze piața XR în creștere rapidă prin publicitate și plasarea produselor digitale pe baza tehnologiei Smart Object brevetată a companiei. Compania oferă instrumente de dezvoltare pentru a crea și livra publicitate nativă direct în medii XR și oferă un schimb dinamic pentru a se potrivi cu cumpărătorii și vânzătorii de inventar de anunțuri XR.

Detalii despre proiect pot fi găsite pe site sau în Whitepaper.