Autorul popularei cărți ”Rich Dad Poor Dad”, Robert Kiyosaki, susține că dolarul american este pe moarte. El a recomandat americanilor să folosească banii pe care guvernul îi distribuie și să îi investească în Bitcoin sau metale prețioase.

Pe contul său de Twitter, ce are peste 1,3 milioane de followers, Kiyosaki a declarat:

„Dolarul este pe moarte. Oamenii au nevoie disperată de bani. E foarte trist. Dacă guvernul vă oferă bani gratuit, luați-i și cheltuiți-i înțelept. Nu economisiți. Cumpărați aur, argint, Bitcoin. Dolarul moare”.

Kiyosaki și Sharon Lechter au publicat cartea ”Rich Dad Poor Dad” în 1997 și de atunci au vândut peste 32 de milioane de copii. Cartea a fost tradusă în 51 de limbi și distribuită în 109 țări.

Tranzactioneaza Bitcoin folosind LDV Bank!

Subiectul principal este importanța alfabetizării financiare, independența financiară și construirea de avere prin diferite metode. Practic, Kiyosaki susține că educația financiară este esențială pentru bunăstarea personală.

Bitcoin sau metale prețioase

Nu este prima dată când autorul a promovat Bitcoin. El a criticat anterior politicile economice americane bazate pe dolar, susținând:

„Dolarul este pe cale să dispară, deoarece aurul și argintul și cibernetica urmează să îl înlocuiască”.

Kiyosaki a explicat de asemenea și efectul pe care banii gratis îl vor avea asupra economiei. În timp ce a subliniat că majoritatea oamenilor își doresc bani, el a întrebat: „Care este prețul banilor gratis?”

Asumându-și din nou rolul de profesor de alfabetizare financiară, Kiyosaki a explicat:

„Banii sunt o idee susținută de încredere, reprezentând contravalorarea muncii depuse, într-un format ce poate fi tranzacționat. Dacă oamenii sunt plătiți să nu muncească, acest lucru distruge încrederea în rolul dolarului și scade valoarea acestuia. Aveți încredere în aur, argint și criptomonede, deoarece acestea au valoare pentru populației”.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII

CryptoZZ