Viteza amețitoare cu care a crescut bitcoinul îi face pe investitori să se întrebe cât va mai crește prețul bitcoin. Goldman Sachs crede că nivelul de consolidare pentru ralierea de acum o să fie în jur de 8000 de dolari.

Cât va mai crește prețul bitcoin

Prețul bitcoin a spart pe rând nivelele de 5000, 6000 și 7000 de dolari în ultimele săptămâni. Analiza tehnică se așteaptă ca prețul să crească și mai mult. După predicțiile Goldman Sacsh, ne putem aștepta ca o consolidare să aibă loc în jur de 8000 de dolari.

Într-un comunicat transmis investitorilor, vice-președintele Sheba Jafari a scris:

„Piața dă semne de raliere impulsivă încă de când prețul a crescut peste 6044 de dolari. În continuare punem ținta pe 7941 de dolari. Prețul s-ar putea să se consolideze înainte să continue să crească.”

cât va mai crește prețul bitcoin

Trendul pe termen lung

Goldman Sachs a avertizat că traderii se așteaptă ca prețul să crească rapid după ce atinge nivelul de 8000 de dolari. Se așteaptă ca acesta să meargă mai sus după consolidare.

Făcând referință la Valul Elliott, Jafari a scris: „Ținând cont că doar o treime din cinci valuri sunt sus, implicațiile sunt că bitcoinul are potențial să crească în timp.”

Dublu față de ținta precedentă

Ținta de preț de acum de 8000 de dolari este dublă față de ce prezicea Sheba Jafari acum patru luni, când spunea că prețul o să ajungă la 4000 de dolari. Trebuie să ținem cont că sunt mai mulți factori care influențează prețul, cum ar fi reglementările guvernamentale, bifurcațiile ferme și noile legături cu finanțele mainstream. Nu este suficient să ne uităm la graficele de preț ca să facem niște predicții de încredere. Mai mulți analiști, inclusiv Ronnie Moas, și-au modificat predicțiile pentru prețul bitcoin.

Nu ai găsit ce căutai? Citește și articolul nostru despre factorii care influențează prețul bitcoin