Majoritatea criptomonedelor au înregistrat corecții de preț în ultimele 24 de ore. Scăderile se încadrează în general între 10 și 15%, cu DOGE singura excepție.

Bitcoin a scăzut sub pragul de 54.000$, iar Ethereum a coborât până aproape de pragul de rezistență de 2000$. Analiștii sunt de părere că aceasta este o corecție sănătoasă, care previne situații de supracumpărare ce ar putea dăuna trendului ascendent pe termen lung.

În momentul de față, Bitcoin se confruntă cu unele probleme de hashrate din cauza situației din China. Piața rămâne optimistă, însă este de așteptat ca volatilitatea să se mențină în următoarele zile.

TradingView – Aliatul tau in trading!

Investitorul Nik Yaremchuck a comparat pe Twitter corecția de weekendul trecut cu cea care a avut loc în martie 2020. Aparent, graficele arată foarte similar, ceea ce l-a făcut să declare că se așteaptă la o recuperare rapidă și noi vârfuri de preț.

Corectii pentru top altcoins

Celelalte altcoins din top 20 au înregistrat de asemenea corecții de preț în cursul zilei de ieri, chiar dacă mulți anaiști sunt de părere că altseason a început deja. Dominanța pe piață a Bitcoin se menține la 51-53%, un semnal că investitorii cripto sunt în continuare interesați de altcoins.

Pentru a capitaliza interesul public, platforma eToro a anunțat că va include încă două criptomonede ca posibilitate de investiții – Chainlink (LINK) și Uniswap (UNI). În prezent, eToro oferă 18 criptomonede pentru cei peste 20 de milioane de utilizatori.

„Acum este momentul potrivit pentru a adăuga noi criptomonede pe eToro. Am văzut o explozie în apetitul investitorilor cu amănuntul pentru această clasă de active și o cerere puternică de investiții într-o gamă mai mare de tokenuri”,

a explicat Doron Rosenblum, vicepreședintele eToro.