Datele puse la dispoziție de exchange-uri și statisticile din Google Trends și Twitter arată că, în ciuda scăderii recente a prețurilor, oamenii caută să cumpere Bitcoin. Mai exact, numărul de conturi noi pe platformele cripto este în creștere. Exchange-urile înregistrează volume în creștere, iar Google Trends arată că au crescut căutările pentru ”buy Bitcoin”. Tendințe similare sunt raportate și de motorul de căutare Baidu.

Tranzactioneaza criptomonede folosind vTrader!

Căutări în creștere pentru ”cumpar Bitcoin”

Cercetătorul Shenliancaijing arată că motoarele de căutare populare precum Baidu și Google au înregistrat o creștere de 183% în căutările pentru termenii „bitcoin” și „buy bitcoin”.

Raportul lui Shenliancaijing notează că datele indexului Baidu indică, de asemenea, căutările pentru termenii „blockchain” și „ethereum” in crestere. Căutările pentru „bitcoin” și „cumpărați bitcoin” au crescut și pe Google. Termenul „bitcoin” a sărit de la un nivel de interes de aproximativ 29 la 56 la Google Trends. Expresia „cumpar bitcoin” au fost mult mai căutată decât „vinde bitcoin”.

Termenul „buy bitcoin” pe Twitter s-a utilizat de asemenea mai mult decât de obicei. Un număr semnificativ de cripto-entuziaști au comentat că este momentul perfect pentru a cumpăra.

Pretul Bitcoin se tranzactioneaza in prezent in jurul valorii de 6.600 de dolari.

Trafic și tranzacții în creștere pe exchange-uri

În săptămâna în care prețurile criptomonedelor au scăzut, Coinbase a înregistrat trafic masiv. De asemenea, a înregistrat volume de tranzacții considerabile. Conform Bitcointradevolume, Coinbase a procesat tranzacții în valoare de 2 miliarde de dolari în 48 de ore după data de 12 martie.

În mod similar, platforma Kraken a înregistrat, de asemenea, o creștere cu 83% a înregistrărilor de noi conturi.

Profita de timpul petrecut in casa si invata despre Bitcoin si criptomonede!

Scăderea prețurilor criptomonedelor ar fi putut să genereze vânzări masive. Aparent, statisticile arată că oamenii sunt de fapt mai interesați să cumpere bitcoin pe fondul declinului pieței.

Îngrijorați de efectele de stimulare a economiei implementate de băncile centrale, criptomonedele precum BTC sunt o alternativă pentru cei îngriorați de viitorul economiilor lor.

CryptoZZ