Într-un interviu recent cu CNBC, CEO-ul Galaxy Digital Holdings, Mike Novogratz, a declarat:

„Dacă a existat vreodată un timp – scăderea valorii monedelor fiat, monetizarea miliardelor de dolari în datorii – acesta este momentul pentru Bitcoin”.

Novogratz a prezis că Bitcoin va deveni o vedetă a acestui an, îndeplinind scopul pentru care a fost creată. BTC a fost conceput după criza financiară din 2008 pentru a fi o alternativă când băncile centrale sunt în criză.

Oportunitate de cumpărare de Bitcoin

În ultimele săptămâni, băncile centrale din întreaga lume au anunțat trilioane de dolari în stimulente financiare. Acestea încercă să combată impactul coronavirusului asupra economiilor.

”Millennials și Gen Z ajung să moștenească toate aceste datorii fiind scrise de mulțimea +75 responsabilă astăzi. Într-adevăr nu mi se pare corect. Boomers vor rămâne în istorie ca generația care a falimentat SUA. Poate de aceea tinerilor le place $BTC”,

a declarat Novogratz.

Prețul Bitcoin a crescut cu 74% față de valoarea minimă a acestui an, înregistrată pe 12 martie. Cu toate acestea, este încă în scădere cu 36% față de maximul de aproximativ 10.500 de dolari.
Novogratz este de părere că acest lucru ar trebui să fie considerat ca o oportunitate de cumpărare de Bitcoin.

Tranzactioneaza criptomonede folosind vTrader!

Cu toate acestea, în următoarele 1 – 2 luni, analistul Alex Kruger este de părere că volatilitatea Bitcoin va continua.

„Ar putea fi foarte probabil ca investitorii tradiționali să caute să-și recapete lichiditatea prin vânzarea profitului din activele cripto, deoarece acțiunile au performanțe negative la nivel mondial”,

este de părere și Christel Quek, co-fondator al Bolt Global.

CryptoZZ