Platforma DMEX a anunțat că lansează un token pentru a strânge fonduri să finanțeze dezvoltarea exchange-ului. Tokenul DMEX va deveni o parte integrantă a exchange-ului și va fi pus în vânzare începând cu data de 2 aprilie 2020.

Posesorilor de tokenuri vor avea posibilitatea de a influența dezvoltarea proiectului, contribuind la descentralizarea dApp. Dacă direcția pe care o ia proiectul este nesatisfăcătoare, tokenul poate fi vândut, scăzându-i valoarea și astfel penalizând decizii operaționale / de dezvoltare proaste.

Dezvoltati-va cunostintele pe timp de pandemie! Probabil cea mai mare oportunitate de a invata lucruri noi!

Toate veniturile colectate sunt transferate în contractul DMEX Token. Fondurile strânse vor fi împărțite în două categorii:

  1. 61,8% vor fi transferate în portofelul operațional și utilizate pentru acoperirea costurilor de funcționare
  2. 38,2% vor fi utilizate în sistemul de buyback – tokenurile DMEX vor fi cumpărare de la deținători și vor fi arse. Acest proces este realizat în mod descentralizat prin UniSwap DEX.

Tokenul DMEX are un cumparator garantat!

Tokenul DMEX va fi pus în vânzare direct pe exchange. Prețul de pornire va fi de aproximativ 0.01$ și poate varia în funcție de evoluția prețului ETH. Valoarea tokenului va creștere pe măsură ce cantitatea vândută va crește.

Cum sa folosesti DMEX!

Tokenul DMEX este un token descentralizat cu un cumpărător garantat – DMEX Exchange – și o ofertă în scădere. Cumpărarea token-ului este o modalitate excelentă de a contribui la succesul DMEX.

DMEX este un exchange descentralizat dedicat margin trading lansat în august 2019. Decentralized Mercantile Exchange este prima platformă de acest tip și oferă leverage de până la 100x pentru peste 20 de active cripto.

Utilizatorii pot beneficia de anonimitate, pentru a tranzacționa fiind necesar doar un portofel Ethereum. Toate tranzacțiile se efectuează în USD și profitul se plătește în ETH la cursul de schimb din momentul deschiderii poziției.

CryptoZZ