După câteva zile de stagnare, Bitcoin și restul criptomonedelor par să fi primit un nou imbold. În cursul zilei de ieri, Federal Reserve a publicat o serie de comentarii pozitive cu privire la viitorul economiei americane. În plus, stimulentele financiare în valoare totală de 1.9 trilioane de dolari au început deja să fie distribuite americanilor.

Piața cripto înregistrează creșteri

Directorul executiv al NYDIG, Robby Gutmann, a anunțat de asemenea că unii dintre partenerii strategici ai firmei sunt pregătiți pentru anunțuri majore în următoarele săptămâni:

„Știu că începând de săptămâna viitoare, vom vedea o serie de anunțuri răsunătoare din partea acestor companii”,

a declarat Gutmann într-un interviu acordat podcast-ului ”On the brink”.

În ce privește piața cripto, compania chineză Meitu a anunțat inca o achizitie de Bitcoin și Ethereum în valoare de încă 50 de milioane de dolari. Prețul BTC a urcat la 59.300$ în sesiunea asiatică, în timp ce ETH a ajuns la aproape 1850$.

În plus, Grayscale a anunțat că a adăugat produse bazate pe cinci noi altcoins: BAT, LINK, MANA, FIL și LPT. Anunțul a generat creșteri de preț semnificative pentru toate proiectele implicate.

Stai conectat in lumea digitala!

Basic Attention Token (BAT), criptomoneda de bază a ecosistemului Brave a crescut cu 44% pentru a atinge un nou maxim istoric de 1,35$. Chainlink (LINK) a crescut de la 27.5$ la 31$, în timp ce tokenul Decentraland MANA a depășit valoarea de 1$. Cea mai mare creștere a fost înregistrată de Livepeer (LPT), de la 5.5$ la un nou maxim istoric de 22.4$ – o creștere de peste 260%. Filecoin (FIL) a crescut de asemenea cu 41% pentru a depăși prețul de 96$.

Între timp, prețurile acestor tokenuri au scăzut ușor, însă perspectivele de viitor sunt pozitive.

Per ansamblu, piața cripto înregistrează creșteri considerabile depășind 1.8 trilioanede dolari, iar activitatea de tranzacționarea este în creștere.