Prețul bitcoin pare să își fi ales traseul. Urcă și așteaptă ca mai mulți tauri să susțină urcarea.

Momente cheie pentru prețul bitcoin

  • Prețul bitcoin își stabilește un nou trend, formând un trend ascendent vizibil pe graficul pe o oră.
  • Pe lângă asta, prețul pare să fi străpuns structura de consolidare ilustrată într-un articol precendent. Se semnalează o continuare a urcării.
  • Prețul bitcoin testează încă o zonă de interes, iar indicatorii tehnici dau din nou semnale mixte.

prețul bitcoin

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA100 se află sub SMA200 pe acest grafic de timp, ceea ce sugerează că cea mai fragilă rezistență este cea inferioară. Cu toate acestea, mișcările medii au oscilat, deci acesta ar putea să fie doar un indicativ că deocamdată prețul bitcoin este în consolidare. De asemenea, SMA200 se menține ca suport dinamic. Ar putea să urmeze o intersecție în zona superioară.

Stocastica este în scădere, ceea ce arată că vânzătorii controlează acțiunile de preț bitcoin, dar oscilatorul se apropie de regiunea de supravânzare, ceea ce indică faptul că presiunea urșilor este epuizată. Cifra RSI scade și ea, deci prețul ar putea să aibă același traseu și să testeze suportul dinamic format de SMA100.

De notat este faptul că prețul bitcoin testează deja canalul de suport ascendent în jur de 715$ și că se aliniază cu o zonă de interes care s-a menținut fie ca suport sau ca rezistență, în funcție de trend.

Evenimentele pieței

Prețul bitcoin este ceva mai ferm. Traderii își restabilizează pozițiile de lung. Situația monedei chinezești a jucat un rol important săptămâna asta, când guvernul și-a setat gama de tranzacționare mai jos. Investitorii chinezi își protejează economiile și duc prețul bitcoin mai sus, pe toată linia.

Cu toate acestea, taurii dolarului duc și ei o luptă, din moment ce datele despre vânzările în retail americane au fost mai puternice decât ne așteptam în luna octombrie. Și în luna precedentă s-au văzut creșteri. Acest lucru ar putea să facă autoritățile federale să înăsprească politicile în luna decembrie, mai ales dacă luna asta cifrele CPI și PPI au rezultate mai bune decât cele prevăzute. Rețineți că declarația lui Yellen de miercuri ar putea în cele din urmă să susțină sau să dărâme aceste trenduri.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC