Prețul bitcoin și-a consolidat străpungerea și reușit să susțină urcarea.

Momente cheie pentru prețul bitcoin

  • După străpungerea recentă a structurii simetrice de triunghi, prețul bitcoin a continuat să crească, așa cum am prevăzut într-o postare precedentă.
  • Prețul bitcoin și-a făcut acum loc către vârful triunghiului, în jur de 780$, și arată o creștere a presiunii de cumpărare pentru a forma noi maxime.
  • Indicatorii tehnici arată semnale mixte deocamdată, dar se pare că șansele snt în favoarea unei creșteri.

prețul bitcoin

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA100 se află deasupra SMA200, deci cea mai fragilă ar fi rezistența superioară. Distanța dintre mișcările medii a fost destul de constantă, deci momentuml taurilor ar putea să rămână în joc până când are loc o intersectare în zona inferioară. De asemnea, SMA100 se aliniază cu suportul triunghiului. Așadar, orice retragere față de urcare ar putea să ricoșeze față de această zonă, la 750$.

Stocastica indică deja condiții de supracumpărare, ceea ce sugerează că după această urcare cumpărătorii ar putea să fie epuizați. Cifra RSI încă este în creștere, deci e posibil să mai fi rămas ceva presiune a taurilor pe piață, poate chiar până la testarea pragului de 800$, înainte să se facă încasarea profiturilor și să se retragă prețul bitcoin.

Evenimentele pieței

Dolarul american slab și fluxul de investiții din China și-au combinat forțele pentru a duce prețul în sus. De notat este că guvernul chinez a impus controale capitale pentru a restricționa investițile offshore. Așadar, traderii au devenit creativi când vine vorba de urmărirea unor dobânzi mai mari și de protejarea de devalorizare a yuanului.

Traderii bitcoin par să fi trecut și de rapoartele venite din partea autorităților fiscale americane și departamentului de justiție. Aceste instituții caută să obțină informații despre deținătorii de bitcoin, concentrându-se pe lansarea de fonduri bitcoin în China. În special Huiyin Group a anunțat că investește 20 de milioane în capital de risc blockchain pentru a susține dezvoltarea industriei.

Pe lângă asta, gemenii Winklevoss au vorbit despre felul în care bitcoinul ar putea să fie mai but per total decât aurul, ceea ce a făcut criptomoneda și mai tentantă.

Evenimentele de risc ale zilei include raportul NFP, dar acest lucru s-ar putea să nu facă valuri. Creșterea ratei pe dobândă este așteptată de mai multă vreme.

Fiți atenți la încasarea profiturilor și la volatilitatea crescută din preajma sfârșitului de săptămână.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC