Noul proiect Transmute Protocol a lansat primele imagini cu interfața de joc dezvoltată pe blockchain-ul Ethereum. După cum am descris anterior, protocolul include trei jocuri interesante, care se bazează atât pe noroc, cât și pe strategie.

Jocul Transmutation Engine

De exemplu, jocul Transmutation Engine presupune mizarea de tokenuri XPb pentru a câștiga o criptomonedă mai valoroasă, precum LINK, PRIA, GNO, COMP, MEME, WETH sau WBTC. În limbajul alchemic, participanții au posibilitatea de a selecta formula perfectă pentru a transforma plumbul (XPb) într-un metal mai prețios. Pentru că trăim în epoca vitezei, selecția formulei câștigătoare are loc în fiecare oră, iar rezultate sunt verificabile on-chain.

Sistemul de joc include calcule matematice simple și un aspect de noroc introdus prin intermediul Chainlink VRF (Funcția aleatorie verificabilă). Acesta este o sursă de selecție aleatorie concepută special pentru contracte inteligente, care câștigă rapid popularitate în ecosistemul de jocuri blockchain.

Echipa Transmute a dezvoltat un sistem de contracte inteligente complexe, însă interfața de joc este extrem de intuitivă și ușor de folosit. După cum au explicat dezvoltatorii într-o sesiune AMA recentă, scopul proiectului este de a oferi o modalitate inedită de a juca jocuri folosind sansa variabila determinata de jucator. Nu necesită talente deosebite sau cunoștințe tehnice, dar utilizarea strategiilor inteligente mărește șansele de câștig.

Stai conectat in lumea digitala!

Jocul Transmutation Engine este doar unul dintre cele trei jocuri pregătite de dezvoltatorii proiectului pentru pasionații de criptomonede și jocuri in care isi pot mari sansele dupa formule matematice scrise in contractele inteligente. Utilizatorii pot de asemenea să concureze cu alții în evenimente jackpot sau pot primi recompense zilnice garantate într-un sistem de staking.

Pentru cei interesați să devină alchemiști în ecosistemul cripto, tokenul XPb va fi disponibil pe Uniswap după finalizarea vânzării inițiale de pe site-ul oficial transmute.fi.


INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII