Noul proiect Transmute Protocol a finalizat cu succes vânzarea de tokenuri XPb de pe site-ul oficial și a lansat deja unul dintre jocurile promise. Au fost distribuite 1.2 milioane de tokenuri și în weekend proiectul a atins un market cap de aproximativ 2 milioane de dolari.

Entuziasmul comunității a făcut ca XPb să crească de la prețul inițial de 0.77$ la 1.83$ înainte de lansarea jocului. Echipa a realizat demersurile necesare pentru a lista proiectul pe CoinMarketCap și Coingecko.

The Transmutation Engine

Duminică a fost lansat live unul dintre cele trei jocuri planificate, The Transmutation Engine. Acesta este o aplicație de gambling, care permite utilizatorilor să parieze tokenuri XPb pentru a câștiga criptomonede mai valoroase. Au fost rulate trei sesiuni de alchemie, în care participanții și-au încercat norocul în transformarea XPb în LINK, PRIA, GNO, COMP, MEME, WETH sau WBTC.

Unul dintre avantajele tehnologiei blockchain este că oricine poate urmări activitatea proiectului pe explorer. De exemplu, pentru primele trei sesiuni de joc au fost înregistrați în total 105 participanți, ce au mizat în total aproape 30.000 de XPb. Cu ajutorul funcției de randomness Chainlink VRF, procentele câștigătoare au fost 26.5%, 72.95% și 85.49%.

Au existat 26 de câștigători, iar premiile totale au fost 1 GNO, 2 LINK, 2 COMP, 0.2 WBTC, 10 WETH și 9 MEME.

Stai conectat in lumea digitala!

Echipa Transmute Protocol continuă să lucreze la detaliile aplicației și la celelalte două jocuri. Update-urile in legătură cu proiectul sunt postate atât pe canalul de Telegram, cât și pe canalul de Twitter.

Cei interesați să devină alchemiști în DeFi au posibilitatea de a achiziționa tokenul XPb pe Uniswap.


INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII