Jocurile de noroc Bitcoin intră în epoca de aur, pe măsură ce tot mai mulți jucători devin conștienți de beneficiile oferite de pariuri prin intermediul criptomonedelor. Motivul care stă la baza acestei creșteri rapide a popularității jocurilor de noroc cripto constă în faptul că soluțiile dezvoltate pe baza tehnologiei blockchain s-au dovedit a fi capabile să rezolve problemele cele mai cruciale inerente jocurilor de noroc convenționale.

Problemele jocurilor de noroc tradiționale

Securitatea datelor, prelucrarea lentă a plăților, restricții diferite și taxe mari constituie cele mai mari dureri de cap pentru jucătorii din întreaga lume. Securitatea datelor se referă nu numai la jocurile de noroc, ci și activitățile online în general. E suficient să ne amintim de scurgerile de date comise de Facebook. Pe scurt, nimeni nu mai vrea să-și distribuie datele personale, mai ales dacă este vorba de finanțe.

În al doilea rând, mulți jucători trebuie să aștepte câteva zile pentru executarea plăților, iar încasarea câștigurilor necesită confruntarea cu birocrația numeroșilor intermediari. E o situație absurdă în zilele noastre, în care totul se întâmplă în ritm rapid.

În al treilea rând, nimeni nu dorește să plătească comisioanelor nejustificat de mari ale intermediarilor precum băncile. Aceste procese care ar trebui automatizate și executate la un cost scăzut, dacă nu chiar fără taxă.

Acestea sunt doar problemele legate de zona de plăți. Lipsa de transparență și mașinațiile asociate cu majoritatea cazinourilor online sunt bine cunoscute în toată comunitatea de jocuri de noroc. Deci, cum ar putea tehnologia blockchain și criptomonedele să rezolve aceste probleme?

Blockchain și cripto pot salva industria jocurilor de noroc

Anonimatul, eliminarea tuturor terților și transparența tuturor operațiunilor sunt cele trei elemente principale ale conceptului de bază din spatele tehnologiei blockchain și ai urmașilor acesteia – criptomonedele. Acestea au început să fie aplicate cu succes jocurilor de noroc online.

Depunerea și primirea de fonduri în criptomonede necesită doar două seturi de cifre – adresa portofelului electronic al jucătorului și, în unele cazuri, o cheie publică. Jucătorii nu sunt obligați să împărtășească informații personale.

Platformele de jocuri de noroc precum 1xBit, nu solicită nici măcar o adresă de e-mail pentru înregistrarea unui cont.

Absența completă a intermediarilor, cum ar fi băncile, se traduce prin tranzacții mult mai rapide și comisioane mult mai mici. De fapt, unele platforme de jocuri cripto își desfășoară activitățile fără taxă, utilizatorii trebuie să plătească doar o taxă de rețea nesemnificativă.

Timpul de retragere variază de obicei de la câteva minute la o oră, în funcție de viteza curentă a blockchain-ului. În orice caz, este incomparabil mai rapid decât metodele tradiționale de retragere care implică bănci sau alte sisteme de plată.

În cele din urmă, ajungem la problema de încredere, care este una majoră pentru platformele de jocuri de noroc tradiționale. Principiile lor de operare sunt inaccesibile jucătorilor.

Apariția unor blockchain-uri precum EOS și TRON au revoluționat lumea jocurilor de noroc, datorită faptului că permit jucătorilor să monitorizeze veridicitatea ritmului de revenire declarat la jucător (RTP), precum și frecvența de câștig. Această tehnologie a fost deja adoptată de numeroși dezvoltatori de software de jocuri de noroc care țin pasul cu vremurile.

1Xbit este unul dintre pionierii jocurilor bazate pe criptomonede

Toate caracteristicile menționate anterior se aplică integral la 1xBit, una dintre primele agenții de pariuri sportive online și cazino online care au început să funcționeze strict pe baza criptomonedelor. În prezent, 1xBit acceptă peste 20 de monede digitale și oferă acces nelimitat la pariuri și jocuri de noroc într-un mediu anonim și sigur.

Mai mult decât atât, platforma oferă informații complete despre toate evenimentele sportive în curs și viitoare, pentru a facilita o mai bună experiență a utilizatorilor. Anonimitate totală, jocuri interesante, bonusuri exclusive, rapiditatea plăților în criptomonede și asistență 24/7. Acestea sunt beneficiile principale ale jucătorilor de pe 1xBit.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII. ACESTA ARTICOL ESTE UN GUEST POST.