Huobi Global a anunțat lansarea unui telefon blockchain mai ieftin în China și sud-estul Asiei. Smartphone-ul Acute Angle include funcții pentru cripto-entuziaști costă 515$ și este produs de start-up-ul Whole Network.

Acute Angle, bazat pe Android, are în vedere o gamă largă de funcții construite pentru traderii de criptomonede. Acestea includ o caracteristică de notificare programabilă care avertizează utilizatorul atunci când sunt îndeplinite anumite condiții de piață. Notificările Acute Angle funcționează chiar și atunci când telefonul este blocat, permițând utilizatorilor să se mențină la curent cu tendințele pieței. Dispozitivul încorporează, de asemenea, o caracteristică inovatoare de recompensare a utilizatorilor cu tokenul NODE pur și simplu pentru utilizarea și interacțiunea cu comunitatea cripto de pe telefon.

În plus, Acute Angle include o aplicație portofel încorporată și un portofel rece cu plug-in opțional, o gamă largă de aplicații legate de blockchain preinstalate, inclusiv aplicații Huobi și aplicații de știri cripto. De asemenea, are un magazin de aplicații blockchain dedicat.

Huobi investește în telefoane blockchain

Huobi Global a investit în start-up-ul Whole Network și a listat de asemenea tokenul NODE pe platformele sale.

CEO-ul Huobi Global, Livio Weng, a declarat că telefoanele bazate pe blockchain au un viitor luminos:

„Credem că telefoanele blockchain sunt o zonă promițătoare pentru dezvoltarea viitoare a industriei blockchain. Pe măsură ce industria se dezvoltă și pe măsură ce inovațiile precum 5G devin din ce în ce mai integrate în sistemele noastre de telecomunicații, credem că din ce în ce mai multe comunități cripto vor dori să tranzacționeze de pe dispozitive mobile. “

Telefonul blockchain poate fi achiziționat cu tokenul Huobi, HT, la preț mult mai mic decât dispozitivele similare Galaxy S10 și Finney.

Acute Angle este primul într-o viitoare linie de telefoane bazate pe blockchain de la Whole Network. Huobi planifică de asemenea să includă capabilitatea 5G pentru viitoarele smartphone-uri dezvoltate.

Acute Angle este disponibil în prezent în China, iar până la sfârșitul anului va fi lansat și în sud-estul Asiei. Huobi promite că în viitorul apropiat va fi lansat în Statele Unite și Europa.