Airdrops planificate pentru tokenul BTT

BitTorrent a anunțat că în următorii șase ani se vor realiza airdrops în valoare de peste 99 de miliarde de tokenuri BTT. Primele distribuiri de tokenuri vor începe în luna februarie și se vor desfășura până în februarie 2025.

10,1% dintre toate tokenurile BTT emise au fost rezervate pentru titularii de tokenuri TRX. În plus, airdrop lunar va deveni mai mare pe măsura trecerii timpului.

Atunci când blockchain-ul Tron ajunge la blocul 6,6 milioane, echipa va realiza un snapshot al balanțelor TRX și va distribui 0,11 BTT pentru fiecare TRX.

Planul de airdrops a fost elaborat pentru a încuraja utilizatorii să stocheze criptomonedele TRX și BTT.

Prețurile cripto, în creștere față de săptămâna anterioară

În ultimele 7 zile, prețurile majorității criptomonedelor de top au înregistrat creșteri ce variază între 2 și 30%. Prețul Bitcoin a crescut cu 5%, ajungând la 3700$ în acest weekend. În prezent, se tranzacționează în jurul valorii de 3650$.

Litecoin a înregistrat o creștere de 30% și se tranzacționează în justul valorii de 45$. EOS a crescut cu 13$ și a ajuns la 2.75$.

Printre perfomerii săptămânii se numără si tokenul BNB, care a crescut cu 36% și Maker, ce a crescut cu 23%.

Evaluarea totală a pieței cripto a ajuns la 120 miliarde de dolari, cu o creștere de 7 miliarde.

Raport de performanță al USDC

Consorțiul CENTER , ce include Circle și Coinbase și este responsabil de gestionarea USDC, a publicat raportul de performanță al criptomonedei stabile. USDC este în prezent pe locul 2 ca market cap după Tether în topul criptomonedelor stabile.

Potrivit raportului, au fost realizate peste 86 000 de tranzacții pe blockchain-ul Ethereum, în valoare de aproximativ 5,5 miliarde USDC. Cererea inițială a fost datorată integrării criptomonedei în cele mai importante exchange-uri cripto, contribuind la distribuția USDC.

USDC poate fi emis în 15 minute și poate fi folosită în peste 75 de țări din întreaga lume. Potrivit raportului, utilizatorii au tranzacționat peste 250 milioane USDC cu alte criptomonede.

Facebook respinge în continuare reclamele la criptomonede și servicii asociate

În iunie anul trecut, Facebook a anunțat că va accepta reclame cu privire la criptomonede din partea unor companii autorizate. Coordonatorii activităților de promovare ai companiilor cripto se plâng însă că reclamele lor sunt respinse frecvent.

Printre cei cărora li s-au respins solicitările sunt Bitrefill și Blockspaces, deși au transmis Facebook toate documentele solicitate. Aparent, indiferent de legalitatea activității derulate de firmă, Facebook continuă să respingă reclamele lor. Reprezentanții companiilor cripto au început să se plângă pe Twitter de situație, deoarece departmentul de asistență al rețelei sociale nu răspunde la solicitări.