ABRA a anunțat că utilizatorii aplicației au acum posibilitatea de a achiziționa acțiuni bursiere tradiționale cu criptomonede.

“Investiția în acțiuni poate fi o activitate descurajantă, complexă și extrem de exclusivistă”,

spune Bill Barhydt, CEO al Abra. În acest scop, aplicația de tip portofel cripto oferită de companie a anunțat o nouă caracteristică care va permite investitorilor să achiziționeze acțiuni tradiționale cu Bitcoin.

Aplicatia Abra

Noua facilitate este integrată în aplicația Abra, care permite utilizatorilor să cumpere și să vândă criptomonede.

Aplicația Abra este disponibilă în peste 155 de țări, iar utilizatorii vor putea să investească în acțiuni tradiționale, cum ar fi Apple sau Amazon, precum și în fonduri tranzacționate la bursă (ETF), folosind atât criptomonede cat și fiat direct din aplicația lor mobilă.

Potrivit lui Barhydt, oricine ar trebui să aibă acces la piețele de capital, indiferent unde locuiesc în lume sau de ce capital dispun.

Aplicația Abra poate schimba modul în care investitorii mai mici accesează societățile cotate la bursă și alte titluri de valoare.

“Construim produse de investiții susținute de Bitcoin deoarece, pentru prima dată, putem democratiza cu adevărat accesul la oportunități de investiții la scară globală. Nu ar trebui să conteze unde locuiți sau cât câștigați pentru a putea face investiții și participa piețele de capital. Suntem încântați să permitem oricui să înceapă să investească în produse de capital global și să își asume controlul asupra economiilor. “

Investiții pe bursă folosind criptomonede

Platformele de tranzacționare cu criptomonede au început să își extindă serviciile oferite dincolo de achiziționarea și vânzarea de cripto. Anul trecut, platforma de tranzacționare socială eToro a lansat o aplicație de tranzacționare mobilă care va permite investitorilor să investească în valute, acțiuni și criptomonede.

“Abra este diferită deoarece oferă aceste opțiuni pe scară globală”,

a subliniat Barhydt. El a afirmat de asemenea că aplicația Abra facilitează investiții fracționare în acțiuni, mărfuri, ETF-uri și indici.

“Acestea nu sunt titluri de valoare tokenizate”, a adăugat el. “Nu creăm un lanț ERC 20. Toate investițiile în acțiuni, ETF-uri, indici, etc., sunt garantate prin cotația de profit. “

Acest articol contine link de referal care ne ajuta sa finantam revista.