Cu toate că ultimele 6 luni au însemnat un declin pentru piața criptomonedelor, exchange-ul Binance a publicat recent un raport în care anunță că numărul de utilizatori a crescut de la 2 milionae în ianuarie la 9 milioane de utilizatori în luna mai. Urmatorul pas perechi de tranzactionare in euro.

Platforma a fost fondată în Hong Kong și și-a mutat recent sediul în Malta, pentru a profita de legislația favorabilă oferită de această țară, iar în perioada următoare va obține licență de operare și în SUA, mai exact în Jersey, unde planifică să deschidă o filială cu 100 de angajați. De asemenea, CEO-ul Changpeng Zhao a declarat pentru Bloomberg că sunt în negocieri cu autoritățile de reglementare și instituțiile bancare din Taiwan, în vederea unei viitoare extinderi.

Una dintre cele mai interesante noutăți este faptul că anul acesta, Binance va deschide un exchange separat în Malta care va oferi opțiunea de tranzacționare fiat-cripto, introducând pentru început pereche euro-BTC.

În prezent, cele mai importante perechi de trazacționare de pe paltforma Binace sunt contra USDT, o criptomonedă stabilă bazată pe dolarul american.

În trimestrul 1 al lui 2018, volumul zilnic de tranzacționare Binance a fost de aproximativ 1.4 miliarde de dolari, fiind cel mai mare exchange din lume în prezent. Introducerea perechilor de tranzacționare fiat-cripto va genera în mod clar o creștere a volumului de tranzacționare, deoarece până în prezent utilizatorii erau limitați la perechi cripto-cripto.

Recent, Binance a lansat de asemenea un fond de investiții de 1 miliard de dolari ce va fi utilizat pentru sprijinirea start-up-urilor blockchain.

Puteti sa incepeti sa tranzactionati criptomonede accesand site-ul oficial.