Platformele de derivate înregistrează pierderi din fondul de siguranță

Volatilitatea extremă a Bitcoin a generat consecințe negative pentru platformele de derivative cripto. De exemplu, fondul de asigurări al Deribit a fost afectat major, iar compania a anunțat că va acoperi pierderile de 500 BTC din fonduri proprii.

Un exchange de instrumente derivate are nevoie de un fond de asigurări pentru atunci când utilizatorii ce tranzacționează cu leverage sunt afectați de prețurile volatile.

Tranzactioneaza criptomonede folosind Binance!

Una dintre cele mai mari platforme de derivative, BitMEX, a fost de asemenea afectată. În cursul zilei de ieri, fondul său a scăzut la 33.800 BTC, însă a revenit la valoarea normală de 36.500 în cursul zilei de azi.

BitMEX a înregistrat și unele probleme tehnice ieri, în perioada în care BTC a scăzut brusc la 3700$. În cursul zilei de azi, cea mai mare criptomonedă a fluctuat în intervalul 4.100$ – 6.100$ conform CoinmarketCap.

NYDFS solicită companiilor cripto un plan de urgență pentru epidemia de coronavirus

Primarul orașului New York, Bill de Blasio, a declarat ieri o stare de urgență în stat ca răspuns la focarul de coronavirus. „Singura analogie este războiul”, a spus el – iar consecințele asupra economiei sunt extinse.

Departamentul de Servicii Financiare din New York (NYDFS) a trimis o scrisoare tuturor instituțiilor reglementate angajate în activități legate de criptomonede. Acestora li s-a solicitat să prezinte „planuri de pregătire” detaliate pentru a aborda riscul în termen de 30 de zile:

„COVID-19 a avut deja efecte economice negative pe plan intern și global. Este esențial ca fiecare entitate reglementată să stabilească planuri de abordare a modului în care va gestiona efectele epidemiei și să evalueze perturbările și alte riscuri pentru serviciile și operațiunile sale”.

Companiile cripto trebuie să adreseze nouă puncte cheie, care se referă la protecția angajaților, capacitatea de funcționare în carantină, comunicarea cu clienții și măsuri de securitate.

În cazul în care firmele înregistrează probleme economice, sunt obligate să notifice NYDFS dacă valoarea lor pozitivă netă

„scade sub un anumit prag situat în aproierea capitalizării minime necesare”.

Bithumb lansează oficial platforma dedicată contractelor futures

Bithumb Futures este o platformă globală de tranzacționare a instrumentelor derivate cripto înregistrată în Seychelles. Compania a anunțat un contract Bitcoin Perpetuu (BTC / USDT) cu un leverage de până la 100x ca produs introductiv pentru lansarea sa inaugurală. Platforma acceptă înregistrarea pentru utilizatori la nivel mondial (cu excepția țărilor în care este instrumente sunt interzise).

Foloseste BRAVE si sustine revista noastra!

Funcționalitatea de tranzacționare completă a Bithumb Futures va fi lansată oficial luna aceasta înainte de a se extinde ulterior la alte active și oferte de produse.

Pornhub declară că 10% dintre modele acceptă plata în criptomonede

Pornhub a introdus pentru prima dată plăți cu criptomonede în aprilie 2018 și acum acceptă o varietate de tokenuri. Printre acestea se numără Verge, Horizen, Tron, Tether, și PumaPay.

La nivelul platformei, aparent doar 1% din plățile de abonamente sunt efectuate în criptomonede. Cu toate acestea, vicepreședintele Pornhub a declarat că în jur de 10% din plățile modelelor de pe ModelHub se realizează în criptomonede.

“Am adăugat recent Tether, deoarece este stabil și susținut de moneda tradițională fiat. Este prima criptomonedă de acest tip pe care îl oferim modelelor noastre, ca parte a unui obiectiv mai mare de a oferi opțiuni de plată numeroase și flexibile”,

a spus vicepreședintele Corey Price.

De asemenea, Pornhub intenționează să integreze mai multe criptomonede, printre care Bitcoin și ETH, pentru a „oferi utilizatorilor săi cât mai multe opțiuni de plată prietenoase și convenabile”.

Compania a recrutat de asemenea un nou membru în echipa de dezvoltare a afacerii, care se concentrează în totalitate pe noi modalități de integrare a criptomonedelor în activitatea PornHub.

CryptoZZ